2777
2789
عنوان

مسابقه جدید ایندفعه مصادف شده با.....

| مشاهده متن کامل بحث + 43365 بازدید | 618 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی اومدم نینی سایت خیلی خسته و درمونده بودم کوله پشتیم پر از بغضهایی بود که سال به سال سنگین تر میشدن و توان رفتن ار سربالایی زندگیم رو به صفر میرسوندن اما تو این مسیر وقتی از اون دور دستها چراغای نینیسایت و در دل برهوت زندگیم دیدم و سلانه سلانه خودمو بهش رسوندم زندگیم معنا گرفت کوله بار  پر از غم و غصمو اوردم اینجا هر روز مقداریشو ریختم بیرون و به جاش امید و سر زندگیو همه چیزای خوب رو جای گزین کردم حالا دیگه نینی سایت خونه دومم شده و بدون اون زندگی برام سخته میدونین چرا چون من دیگه اینجا هزار تا خواهر و دوست و همدل دارم که حرفای دلم و میشنون و من دیگه غصه اینو ندارم که با کی دردودل کنم دیگه یه دائرت المعارف دارم که هررررر اطلاعاتی بخوام بدون هزینه بدست میارم دیگه ترس اینو ندارم که کسی بخواد از درد دلام سو استفاده کنه و در اخر خوشهال و راحتم از این که دست اندر کاران سایت اینقدر خوب و مطمئن و کار بلد هستن که من اینجا حتی از خونه خودم راحتترم .

😍

نی نی سایت یه دنیا تجربه و دنیای واقعی تو یه دنیای مجازی هست، هر وقت یاد مشکلات اینجا میفتم خیلی خیلی بیشتر قدر زندگی و داشته هایی که خدای بزرگ بهم داده و به چشم نمیبینم رو میدونم

.   

سلام وقت همگی به خیر

کاربران عزیز به دلیل استقبال شما از تاپیک مسابقه این ماه، تصمیم گرفتیم تا مهلت این مسابقه را تا تاریخ 25 دی ماه تمدید کنیم.

از تمام دوستان عزیزی که زحمت کشیدن و در این تاپیک نسبت به سایت خودشون ابراز احساسات کردند سپاسگزارم و منتظر حضور سایر کاربران دیگر نیز هستیم

نی نی سایت عزیزم من خیلی دوست دارم.یه سایت بی نظیری که یه عده کاربر واقعا مهربون به واسطه ی تو اطلاعات خودشونو به اشتراک میزارن ،همو راهنمایی میکنن و برای حل مشکل هم دعا میکنن.خبر حاجت روایی خیلیا رو تو سایت شنیدم به واسطه ی دعای نی نی سایتیا.خیلی خوبه که هستی کاش زودتر باهات آشنا شده بودم.😍

تولدت مبارک نی نی سایت عزیز.انشا... ۱۲۰ ساله شی.🎂🎂🎂🎂

سایت صورتی من فدای مهربونی هات

یه دل که بیشتر ندارم اون هم فدای خوبی هات

وقتی از آدم های دنیای حقیقی خسته و دلگیر شدم به تو پناه آوردم و تو منو به آغوش انسان های واقعی دعوت کردی.همه دوست های خوبم رو تو این سایت از تو دارم.تولدت مبارک.💟💌💟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

كودكي ام را دوست دارم 

روزهايي كه به جاي دلم ، سر زانوهايم زخمي بود ...

خيلي از خاطرات بچگيهام و همين طور زحمتهايي كه يه مادر براي بچه اش از زمان بارداريش كشيده تا به ثمر برسه  تو ني ني سايت برام روشن شد

باع...

نی نی سایت عزیزم 

و چه زیباست وقتی که تو تنها نیاز من باشی ...

و همه کنار بروند

و من باشم و تویی که خواهرانه پای درد دل های من مینشینی،...

دوستت دارم و به زبان مادریم فریاد میزنم :(هر بژی نی نی سایت )

بابا به خدا عشق و عاشقی هم  یه تَهی داره مثل جون آدمیزاد ‌‌...  

💖*نی نی سایت بهشته

دنیا بدونش خیلی زشته*💖

*نی نی سایت بهترین بهشته برای درد دل کردن و گوش دادن به درد بقیه و همدردی کردن. 

واقعا یک جامعه قشنگی هست که من خیلی دوستش دارم💖💖💖💖💖💖

💞نی نی سایت تولدت مبارک

💞

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

دلم در هیاهوی لحظه ای بیقرار است 

ارام نمیگیرد اگر میان گذر زندگی لحظه ای 

فقط لحظه ای به این محفل گرم خودمانی اما

مجازی و صورتی گاهی خنده گاهی غم گاهی ترکیدن و تذکر دارد نیاید

من دلم خوش است میان شما هستم دلم بیتاب لحظه ای ایست که کنارتان بحث کنم 

نی نی سایت خانه مجازی ما مادران دل مشغول شاد و گاهی محزون هست 

تولد میارک نی نی سایت  همین که هستی تا مادور هم بخندیمو شاد بشیم و گریه کنیم ممنونم ازت

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
2810