2777
2789

سلام وقت همگی بخیر. 

تیم آموزشی مدرسه خودکار در حال یک تحقیق گسترده درباره این هست که چرا بچه ها از مدرسه فراری هستند و این موضوع را ریشه یابی کنیم. در این تاپیک میخواستیم کمی تبادل تجربه بسازیم که چرا بچه ها مدرسه رفتن را دوست ندارند. خوشحال میشیم اگر تچربه ای در اطرافیان خود دارید با ما در این تاپیک به اشتراک بذارید و سوالات زیر رو توش پاسخ بدید؟ 

1- اولین بار کی ( در چه سنی) کودک یا نوجوان اطرافتون از  بی علاقگیش برای رفتن به مدرسه گفت؟

2- چه دلایلی برای این بی علاقگی بیان کرد؟

3- چه راهکارهایی را برای ایجاد علاقه تجربه کردید و ایا جواب گرفتید؟ 

لازم به ذکر است میخواهیم این چالش ها  رو با ریشه های علمی روان شناسی بررسی کنیم. 

پسر من از کلاس اول تا الان که کلاس چهارم هست فراری هست راهکار خاصی ندارم هیچ جوره گول نمیخوره درسش هم معمولی رو به پایینه الان کمرش یه کم درد میکنه مدام میگه نرم ولی ما مجبورش می کنیم چاره ای نیست به نظرشما چکارکنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

استرس .

اگه بچه اي درس بلد نباشه يا وسيله اي جا گذاشته باشه يا مشق ننوشته باشه ، تو هر پايه تحصيلي نبايد استرس داشته باشه. 

بعدم بعضي بچه ها خدايي نكرده ممكنه تو خونشون بحثي دعوايي چيزي باشه و با روحيه نا مناسب اومده باشن . اگه معلم بودم يا ناظم و مدير همه اينا رو در نظر ميگرفتم و محرمانه به بچه ها كمك ميكردم 

یه چیزی که من تو بچه ها دیدم اینه که اگر قرار باشه به مدرسه رفتن علاقمند باشن معمولا تو دوره دبستان علاقه خیلی خیلی بیشتری نشون میدن تا راهنمایی و دبیرستان. 

دلیلشم به نظرم اینه توی اون مقطع محتوا و مطالب آموزشی خیلی مرتبط تر به نیازهای بچه هست مثل بخوانیم بنویسم و جدول ضرب) تا مطالبی که بعدا تو مقاطع بالاتر بهشون آموزش داده میشه

تو دبیرستان که رسما کتب آموزشی می زنن جاده خاکی. خروار مطالب زیادتر میشه اما ارتباط محتوایی شون به نیاز های یه نوجوون کمتر

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

من رک بگم چرا فراری هستن از مدرسه؟ 

1 فضای خشک و خسته کننده اغلب کلاس ها و رفتار معلم ها(با ی تحقیق کوچیک میشه فهمید کلاسهایی ک معلم اراسته و مهربون دارن، شعر میخونن و شادی میکنن، بیشتر دانش اموز جذب اون درس میشه) 

2 یک سری معلم هایی ک به معنای واقعی عقده ای هستن! انگار طلب دانش اموز دارن، سخت گیری فرق داره با رفتار ناشایسته و خشک... 

3 تدریس نا مفهوم معلم (معلم می تونه با شعر و شادی و انرژی درس بده، در مقاطع بالاتر، با شوخی و لبخند) 

4 درک کردن دانش اموزا ها (معلم هایی ک ی ساعاتی و گوش میدن ب حرف و درد ودل دانش آموز، خیلی بیشتر دوستش دارن و درسشو میخونن) 

5 واقعا خسته کنندس هر روز امتحان و اینکه ی سری آزمایش ها عملی باشه یا فرایند ها عملی باشه، برن تو حیاط و انجامش بدن، هم بیشتر یاد میگیره دانش اموز هم خوش میگذره بهش 

خلاصه که ما مثل کشورای دیگ بزن بکوب نیست تو مدارس، مثل کانال تلویزیون عزاداری هست، زنگ های تفریح ب بچه ها خوش میگذره، اگررر معلم خوب باشه و شاد و پایه، بچه ها با عشق ب تدریسش گوش میدن، حوصلشون سر نمیره) 

12 سال مدرسه رفتم و این نتایج و ب چشم دیدم

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
خسته نباشی... حالا ما بیایم بگیم چی میشه اموزش پرورش میاد میخونه.. ولمون کن بابا

سلام وقت شما بخیر ، مدرسه خودکار ابدا قصد اذیت کردن نداره ولی قصد داره از تحقیقات میدانی بتونه ریشه یابی دقیقی داشته باشه و براش یه راه حل هایی بسازیم. 

آقا شما اگه تجربه ای چیزی دارین برای علاقه مند کردن بچه ها به ما بگین

مدرسه خودکار تجربیات قابل توجهی در آموزش داره ولی داره تجربیات خودش را با تحقیقات میدانی اپدیت میکنه، فکر کنم دادن یه راه حل به صورت عمومی خیلی درست نباشه چون با یک انسان طرف حسابیم که احساسات متفاوت دارند. اگر تمایل داشتید میتونید از مشاوره تحصیلی رایگان مدرسه استفاده کنید. 

من رک بگم چرا فراری هستن از مدرسه؟ 1 فضای خشک و خسته کننده اغلب کلاس ها و رفتار معلم ها(با ی تحقیق ک ...

سلام خیلی ممنونیم از مطالبی که نوشتید آیا میتونید تجربیات عملی هم بیان کنید؟

یه چیزی که من تو بچه ها دیدم اینه که اگر قرار باشه به مدرسه رفتن علاقمند باشن معمولا تو دوره دبستان ...

سلام ایا میتونید مثال های عملی بزنید که مثلا چه مباحثی زجر آور بوده براشون ؟

پسر من از کلاس اول تا الان که کلاس چهارم هست فراری هست راهکار خاصی ندارم هیچ جوره گول نمیخوره درسش ه ...

سلام ممنونیم ، شاید بهتر باشه گولش نزنیم.براش  ایجاد علاقه کنیم. میتونید مثال های عملی بزنید چه چیزهایی فراریش داده؟

استرس .اگه بچه اي درس بلد نباشه يا وسيله اي جا گذاشته باشه يا مشق ننوشته باشه ، تو هر پايه تحصيلي نب ...

سلام ایا مثال های عملی دارید از این استرس؟ یعنی این استرس بیشتر ریشه از نگرانی درونی داره یا ریشه در ترس داره؟