2777
2789
عنوان

پسر دو ساله ام چی دیده

199 بازدید | 13 پست

سلام. پسرم دو سال و نیمه شه تقریبا

بعد پریشب ساعت 2 شب که می‌خواستیم بخوابیم و من باهاش صحبت می کردم یهویی به یه گوشه سقف خیره شد و گفت که اون خانومه کیه؟ شبیه مامانه

گفتم کدوم ؟ به اونجا اشاره کرد و هی حرفش رو تکرار می کرد. خیره مونده بود . بعدش اومد سفت بغلم می‌گفت که ترس ندارد. هروقت میترسه خودش رو اینطوری قانع می‌کنه . میگه ترس ندارد

تقریبا ده دقیقه طول کشید این کاراش 

منم هی حواسش رو سعی میکردم پرت کنم و قرآن می‌خوندم

. صبح که بیدار شد دستم و گرفت برد اونجا رو نشون می‌داد  می‌گفت که اون خانم کو کجا رفت گفتم کجا بود گفت اینجا اینجا. 

دیشب هم می‌خواستیم بخوابیم گفت که مامان چیکار کردی خانمه رفت. خانم کو. 

به نظرتون چیزی دیده؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچه‌ان قدرت تخیل بالایی دارن 

قطعا دیده ولی تو ذهن خودش

پسر منم تو این سن پیش اومده چیزای خیالی ببینه 

کار خوبی میکنی قرآن میخونی حتما حتما بیشتر بخون ولی نگران نشو و نترس برای بچه ها پیش میاد

زیر سرش هم قران و قیچی کوچولو بزار همیشه باشه

دختر همسایمون همش می‌گفته دوستم داخل اتاق پشتیمونه همش با یه نفر خیالی بازی میکرد حتی در رو نمیذاشته ببندن می‌گفته دوستم تنهایی می‌ترسه غذاشو می‌برده تو اتاق تا با دوستش بخوره .