2777
2789
عنوان

یه کرم بهم دادن پوستم خیلی خوب کرده 🖼️🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 11482 بازدید | 131 پست
حالا اسم کرمت چیه و چقدر هزینه کردی

اسم نداره چون دستسازه هزینه هم نمی‌دونم اون روز با فیلر اینا حساب کرد

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام عزیزم اصلا استفاده نکن اینا معمولا پاکستانی هستن و بعد که قطع کنی پوستت داغون میشه. کلا چیزی که نام و نشون نداره استفاده نکن

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
بیشتر ببینید
سلام عزیزم اصلا استفاده نکن اینا معمولا پاکستانی هستن و بعد که قطع کنی پوستت داغون میشه. کلا چیزی که ...

من به کیلینیک پیام دادم گفتم این از اون کرم های معجزه نبست ضرر داشته باشه گفت ما هیچ وقت ابروی خودمون رو نمیبریم خیالت راحت ولی حالا شایدم دیگه نخرم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من به کیلینیک پیام دادم گفتم این از اون کرم های معجزه نبست ضرر داشته باشه گفت ما هیچ وقت ابروی خودمو ...

نمیدونم شایدم از اون نیست ولی منطقی هم نیس با دو روز استفاده انقد اثر بزاره

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
بیشتر ببینید

منم سوالم سوال اون دوستمون بود اما متوجه جوابتون نشدم

پودر کلاژن تو پر شدن صورت هم تاثیر داره؟سایت خانومی همون کلاژن مصرفی شما ک صورتی رنگه با تخفیف میذاره بخرم بنظرت تاثیری تو پری صورت داره؟

🤪
منم سوالم سوال اون دوستمون بود اما متوجه جوابتون نشدمپودر کلاژن تو پر شدن صورت هم تاثیر داره؟سایت خا ...

عزبزم من چون ژل زدم صورتم پر هست برا همین خیلی متوجه اینکه صورتم پر شده یا نه نشدم جون صورتم پر هست اما به نظرم تاثیر داره خیلی ها گفتن تاثیر داشته نه حالا خیلی اما خوبه برا لیفت صورتم خوبه

عزیزم شما صورتت هم لیزر کردی یا صورتتا همیشه اصلاح میکنی؟ بنظرت چه روشی برای اصلاح صورت خوبه که پوست ...

نه صورتم رو لیزر نکردم کلا اصلاح اینا نمیکنم ففط پشت لبمو برمیدارم 

لیزر برا مو صورت خوب نیست بدتر ضخیم میکنه به نظرم اگر موهای صورتت ضخیم نیست ولشون کن اصلاح نکن فقط پشت لبتو بردار چون هر کدوم یه عوارضی داره نخ ممکن بعدش جوش بزنی با وکس پوست شل میشه شیو هم اگر زیاد انجام بدی ممکن ضخیم بشه

قبل مهونی یا عروسی چیزی میتونی  شیو کنی 

عزیم میشه منم سفارش بدم چه طوری

عزبزم شمارشو کیلینیک میذارم تو واتساپ بهشون پیام بده 

عزیزم مگه کلینیک مهرزاد نرفته بودی

نه مهرزاد رو قبلا رفته بودم این سری جایی دیکه رفتم

عزیم میشه منم سفارش بدم چه طوری

۰۹۳۵۷۳۳۵۳۸۵ 

این شماره کیلینیک هست تو واتساپ پیام بده بهشون