2777
2789

رفته بودم فیلر بزنم کیلینیک یه کرم لیفت بهم داد گفت بزن پوست رو لیفت میکنه راستش من نمیزدم انداخته بودم یه گوشه این یکی دو روز گفتم بزنم ببینم چطوره اصلا عالیه پوستمو خیلی شفاف کرده  برا لیفت زوده نظر بدم اما اما پوستو با همین دوروز شفاف کرده 

کرمشم دست ساز و گیاهی هست شرکتی نیست الان پیام دادم گفتم بازم میخوام سفارش بدم ابرسان هم تو خودش نیاز نیست جدا زد

عکس قسمتی از پوستمو میفرستم با دوربین بدون فیلتتر و هیچ آرایشی فقط همون کرم زدم ظهر 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا حس کردم تبلیغ میکنی🤔

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بیشتر ببینید
براق شده

اصلا خیلی شفاف شده خودم شگفت زده شدم تا حالا کلی پول روتین پوستی داده بودم از کیلینیک تا اوردینری هیچ کدوم تاثیری نداشتن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......