2777
2789
عنوان

یه کرم بهم دادن پوستم خیلی خوب کرده 🖼️🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 12523 بازدید | 131 پست

عزیزم اسم کرم رو بگو 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم معجزه نباشه که داغون میکنه اولش سفید و شفاف بعد نابود

نه عزبزم اون نیست کیلینیکش معتبره کرم لیفت هست

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عزیزم اسم کرم رو بگو

اسم خاصی نداره کرم گیاهی دست ساز هست برا لیفت

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

سلام خواهشا استفاده نکنید از اینا،کل خاندان ما استفاده کردن بعد ترک کردنش صورتشون چین و چروک و لک افتاد،اینا دو سه سالیه خیلی معروف شدن بیشتر آرایشگاه های شهر ماهم دارن خطرناکه نزنید پوستتون 

سلام خواهشا استفاده نکنید از اینا،کل خاندان ما استفاده کردن بعد ترک کردنش صورتشون چین و چروک و لک اف ...

من یه کرم معجزه زدم 

خدا لعنتشون کنه بلایی نبود که سر پوست نازنینم نیاد 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

بیشتر ببینید
سلام خواهشا استفاده نکنید از اینا،کل خاندان ما استفاده کردن بعد ترک کردنش صورتشون چین و چروک و لک اف ...

همین کرم هست ؟؟ 

حالا اسم کرمت چیه و چقدر هزینه کردی

کرمش دست سازه اسم نداره عزیزدل خواهر 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بیشتر ببینید
واای🙁امیدوارم پوستتون زودتر خوب شه 🌹

الان سه ساله درگیرم لک  شده خوب نمیشه 

بیشتر ببینید