مامان های گل من به تازگی عمل سرکلاژ داشتم البته برای فرزند دومم فکر کردم شاید تجربیات من بدرد شما بخوره اول اینکه این عمل برای اون دسته از خانمهای باردار انجام میشه که یا بارداری پر خطر داشته باشند یا بچه خیلی پائین باشه یا اینکه رحم اونها از توانایی نگهداری از جنین رو که دائم در حال اضافه وزن هست رو نداشته باشه این عمل خیلی راحته و اگه براتون تجویز شد نگرانی و استرس نداشته باشید هیچ چیز بدی هم نیست یک بیهوشی سبک که برای جنین ضرری نداره بهتون میدن بعد دهانه رحم رو از داخل بخیه میزنن حدود نیم ساعت طول میکشه بعد از دو یا سه ساعت بسته به مقدار ماده بیهوشی یا واکنش بدن شما نسبت به ماده بیهوشی به هوش می آید و سردتون، احساس جیش داشتن دارید و شاید هم کمی کلافه باشید بعدش باید تا پنج شش ساعت یا حتی تا دوازده ساعت کاملا استراحت مطلق داشته باشید و اگه سوند نداشته باشید باید از لگن استفاده کنید چون از تخت نباید پائین بیایید تا یادم نرفته بگم که یک بیست و چهار ساعت حداقل باید تو بیمارستان باشید و تحت مراقبت چون خودتون و جنین دائم چک میشین بعد ممکنه کمی لکه بینی داشته باشید که چیز مهمی نیست البته به پزشکتون بگید و در آخر هم حداقل دو هفته تو خونه باید استراحت کنید اما باید حسابی استراحت کنید یعنی قانون ت د (فقط تخت خواب و دستشویی) اینکه بگی سرکلاژ کردم خوب برم جاروبرقی و تی بکشم و مهمونی بدم نداریم خلاصه نگران نباشید