2777
2789

الان نزدیک یه سالشه.بگین چکارا واسش بکنم مثلا از نظر عکس گرفتن یا خرید وسایل یا مثلا ورزش خاصی 

چکارایی براش انجام بدم که خاطره خوبی باسه در آینده.ممنون

نبسته ام به کس دل;نبسته کس به من دل; چو تخته پاره بر موج رها رها رها من🌊🌊🌊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از الان عادتش بده به ورزش، ژيمناستيك مثلا، اگر دوستً داره رقص باله، غذاهاي مفيد بهش بده و كلا جوري برنامه براش بچين ياد بگيره به خودش برسه و اهميت بده به سلامتيش، يكم هم كه بزرگتر شد بهش چنتا انتخاب بده ولي بدونه يكيشو ميتونه انتخاب كنه مثلا خريد يا كلاس يا خوردن بستني مثلا، بدونه هميشه همه چيز اونجوري كه خونهً بابا هست نيست پس براي خواستش تلاش كنه و رو داشته باشه حرف بزنه، زمان ما فرق ميكرد همش ميگفتن هيس هيس گريه نكن حرف نزن الانم نميتونيم خدايي اونجور كه حقمونه خواستمونو بگيم 

ضرب وزور چیه؟؟

یعنی حتی اگه دوس نداشت تو مجبورش کن. در آینده خیلی بدردش میخوره و ازت تشکر میکنه

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

بازي هاي هوشي براش بخر بزار باهوش بشه

براش دفتر خاطره درست كن و بعضي از كاراشو توش بنويس مثلا اولين باري كه نقاشي كشيد چي بود

خيلي اينا جالب ميشه وقتي بزرگ بشه ببينه

ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم

عزیزم بهترین کاری که میتونی براش بکتی اینه که بهش احترام بزاری و محبت کنی . بهش اعتماد بنفس بده و اجازه بده دنبال علایقش بره بزار اشتباهات کم خطر بکنه قوی و مستقل بارش بیار اجازه نده هیچکس بهش توهین کنه و هرگز نزار حس کنه بخاطر جنسیتش محدود شده 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!