2777
2789
عنوان

شما توی دوست و اشنا یا خودتون دیدی که طرف طی یکی دوسال

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 38 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای وای عزیزم‌چراشما جهت معکوس رفتی

وقتی بین یه مشت افسرده و یخ باشی همینه دیگه

خاندان مادریم انقدر سرخوش بودن 

همشون وضع مالیشون معمولی و بد

ولی با هم خوش بودن

یادمه بزرگترا جمع میشدن منچ بازی میکردن و همش دنبال بازی و خنده و شوخی

الان خاندان همسرم از بچه 3 ساله 

همچین نشسته که انگار اومدیم قیامت قراره حساب کتاب کنه خدا

نهایت یه چیزی با هیچان تعریف کنی 

همه با هم میگن هن

یخ 

یخ 

میشه بگی چی بودی و‌چه تغییری کردی گلم

من خودم ساده بودم ب شدت برونگرا پرحرف   همیشه بقیه رو ب خودم ترجیح میدادم الان شدم ی ادم هدفمند و درونگرا که کاریو ک درسته انجام میدم ب همه احترام میزارم ولی کوچکترین نقشی تو تصمیمات و اهدافم ندارن  الان اولویت زندگیم خودمم 

♾️🖇❤️

ادما رو اتفاقات تلخ و شیرین زندگیشون عوض میکنه

عوض اره مثلا من ادم کینه ای شدم درحالی که قبلا حتی متوجه نمیشدم طرف این حرفو باطعنه گفت یاجدی

ولی اخلاقایی مثل عصبی بودن دروغگو بودن نمیدونم این اخلاقا فک نکنم 

البته هرکسی نظری داره و محترمه😊

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

عوض اره مثلا من ادم کینه ای شدم درحالی که قبلا حتی متوجه نمیشدم طرف این حرفو باطعنه گفت یاجدیولی اخل ...

بله چیزای ذاتی عوض نمیشن ولی شخصیت و اخلاق و تجربه عوض میشن 

♾️🖇❤️

یه فامیل داشتیم ۱۹سالش بود تازه نامزد بود با همه سلام و احوال پرسی میکرد همه رو خیلی تحویل می‌گرفت جوری که همه ازش تعریف میکردن 

چندروز بعد از عروسیش دیگه با کسی دمخور نشد اصلا سلام با زور میده

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

بیشتر ببینید

ی هقده ای خشمگین و افسرده بودم الان اروم و با ارامش شدم افسردگیم هنوز هست ولی کمتر فک کنم دیگه ما بقی اش ثابته باید با دارو درمان کنم

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔نخاهم زیست

بیشتر ببینید