2777
2789
عنوان

لتروزول و دوقلویی

160 بازدید | 20 پست

خانوما میخام لتروزول بخورم مشکل خاصی ندارم 

برای دوقلویی میخورم بنظرتون روزی یکی جواب میده ۵ روز بخورم یا همون ۲ تا چون مشکلی ندارم میخام جواب بگیرم کبست نشه

کسیی بوده یا روزی ۱ دونه دوقلو بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باعث تحریک تخمدان میشه و اگه هر تخمدان یدونه تخمک آزاد کنه احتمال دوقلویی بالا می‌ره

همسرتون ازمایش دادن؟ اگر سالم باشه اوکیه 

بعد سونو بدید قبل تخمک گذاری تا بدونید چندتا فولیکول بالغ دارید با قرصا ک اگر نیاز شد امپول ازاد سازی بزنن

من خوردم دوقلو شد ولی یکیش تو سه ماهگی ایست قلبی کرد و خونریزی کردم ولی با کمک دکتر یه قل موند

وای 🥲 عزیزم منم سقط بی دلیل داشتم دیگه نمیخام اصلا تکرار شه 

روزی چندتا خوردین چند روز 

لتروزول باعث بزرگ شدن و با کیفیت شدت تخمک ها میشه به همین خاطر اکثر مواقع با آمپول hcgتجویزش میکنن مصرف سر خورد و عدم استفادهاز آمپول آزادسازی ممکنه باعث رشد بیش از تخمک ها و بزرگ شدن ابعادشون بشه،و تخمک اگر از یه طیف اندازه ای بزرگتر باشه بارور نمیشهبلکه تبدیل به کیست شده و برعکس باعث میشه بارداری به تاخیر بیوفته. بنابراین بهت پیشنهاد میکنم تحت نظر دکتر مصرف کن که انشالله تو بارداری با مشکل مواجه نشی🌹

درضمن مصرف مکمل سرخود ممکنه باعث بهم چسبیدگی جنین هام بشه.

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) 

مرسی عزیزم بله دکتر هم رفتم اما خواستم بدونم کسی با یدونه هم جواب گرفته

والا من استفاده نکردم وگرنه حتما نظرمو باهاتون به اشتراک میزاشتم. 

اما اگه نتیجه گرفتین اگه براتون مقدوره پستو لایک کنین نتیجشو بگین اخه منم قصد اقدام با قرص لتروزول دارم

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) 

بجز یکی باعث میشه چندتا فولیکول بالغ بشن و تخمک ازاد کنن ،اگر با اسپرم لقاح پیدا کنه ممکنه چندقلو بش ...

چ جالب 

مرسی

آقایون سایت لطفا درخواست ندید🤍 اگر چیزی گفتم صرفا نظرم بوده و شاید اشتباه بوده . اگر چیزی گفتم‌و ناراحت شدید معذرت میخام🥲