2777
2789
عنوان

موندم چه غلطی کنم خدا کنه تو خواب حرف نزده باشم😰😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 87 پست

حالا تو توی خواب حرف میزنی

من خواب الود باشم چرت و پرت میگم

اسم همسرم داریوشه

یه سری کله صبح بیدار شدم شوهرمو صدا کردم محسن😐😂

قسم میخورم یه دونه محسن هم تو کل زندگیم نبوده من اصن محسنا رو از تزدیک ندیدم تا حالا🤣

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باو تو خواب که خوبه من اشتباهی اسم اونو صدا زدم چند دفعه 🙈

وای این بده نمیشه دیگه جمعش کرد چیکار کردی؟ 

دوست شوهرم جلو نامزدش اسم اکسشو گفت چند بار مجبور شد خودشو بزنه به قش بعدش🤣🤣🤣واییی باید میدید چه فیلمی به پا مرده بود دختره خیلی زبل بود فک کن منه اوسکول جلوم اومد به وشهرم گفت من خودمو میزنم به قش تو جگعمم کن بعد من با علم این جریان باور کرده بودم این قش کرده خورده زمین ولی دختره رفت وایسا یه گوشه ب تخمشم نگرفت میدونست فیلمشه🤣🤣🤣

وای این بده نمیشه دیگه جمعش کرد چیکار کردی؟ دوست شوهرم جلو نامزدش اسم اکسشو گفت چند بار مجبور شد خود ...

از اولش در جریان پارتنر قبلی من بوده ولی خب توی ذوقش خورد دیگه نمیشه کاریش کرد نهایتا میگی وای چ بامزه اشتباه شد

کاش تو اینجا بودی 💔

شاد باشی همیشه،والا آدم پاستوریزه قاطی میکنه اصطلاحات روشنفکرانه رو،چون خیلی براش مهم نیستن

پاستوریزه بودن با بی شعور بودن فرق داره 

قبل حرف زدن حرفتو مزه کن بعد بده بیرون تا اینجوری کاربرا ادبت نکنن 

دوما ادعای دین و دیانتتت میشه میای همچین حرفایی هم میزنی؟ همین شما اما تون خرابه