2777
2789
عنوان

خانم ها اونایی ک عقدن بیاین

233 بازدید | 17 پست

سلام روز مرد میخوام واسه همسرم پیراهن بگیرم در حد ۴۰۰ تومنی.

ب نظرتون خودم تنهایی برم خرید کنم

یا با همسرم بریم خرید کنیم بگم پیراهن بردار واسه روز مرد بعدش من حساب کنم.

راستش کمی سخت پسنده تو لباس میترسم یه چیزی بگیرم خوشش نیاد ب نظرتون چیکارکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام بنظر من خیلی بد میشه پیش یه مرد یه خانوم حساب کنه اینجوری غرورش رو میشکنی تنهایی برو بخر بعد با. مغازه‌دار صحبت کن بگو چون طرفم مشکل پسنده اگه نپسندید یا اندازش شد با هم میاییم تعویض کنیم 

سلام بنظر من خیلی بد میشه پیش یه مرد یه خانوم حساب کنه اینجوری غرورش رو میشکنی تنهایی برو بخر بعد با ...

اره درسته منم ب همین فکرکرده بودم ولی کارتمو میدم دستش حساب کنه باز ناراحت میشه؟

اره درسته منم ب همین فکرکرده بودم ولی کارتمو میدم دستش حساب کنه باز ناراحت میشه؟

آهان این خوبه،ولی قبلا بهش بده نه تو  مغازه ولی اینو هم حساب کن میتونی بهش بگی فقط میتونی 400 تومنی خرید کنی؟ولی اگه تنهایی بری راحت میتونی به اندازه ی پولت خرید کنی

اره درسته والا موندم چیکارکنم

هیکی عزیزم همون بهتر خودت بری بخری،کادو کنی و با یه شاخه گل بهش تبریک بگی،بعدش هم بگو عزیزم اگه پسند نکردی یا اندازت نشد با مغازه دار حرف زدم میریم عوضش میکنیم

من چندین بار برآی شوهرم لباس و شلوار و... خریدم به مغازه دار گفتم بعدا اگه اندازش نبود میاره برای تعویض 

همه مغازه ها با این موضوع اوکی هستن

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

عزیزم پیراهن خریدی

ن وقت نشد برم

رفتیم خرید ایشون همراهش پول نداشتن دادیم واسه خونه وسایل جهیزیه خریدیم پولش تموم شد منم بهش گفتم عزیزم بریم مغازه بهت یه پیراهن بگیرم گفت نمیخوام فداتشم کلی اصرار کردم گفت نمیخواد بعدش گفت بریم واسه بابامون بخریم با پول من داد واسه بابام و باباش ی پیراهن خریدیم تقریبا دوتاش شد ۶۰۰ 

بعد من ناراحت شدم گفت عزیزم تو ک میخواستی بهم روز مرد کادو بگیری گفت تا سقف ۶۰۰ بردار منم گفتم پولشو بده بدکاری کردم