ماهترین مدیر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 5541 عنوان خانم ها اونایی ک عقدن بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 17 پست سلام روز مرد میخوام واسه همسرم پیراهن بگیرم در حد ۴۰۰ تومنی.ب نظرتون خودم تنهایی برم خرید کنمیا با همسرم بریم خرید کنیم بگم پیراهن بردار واسه روز مرد بعدش من حساب کنم.راستش کمی سخت پسنده تو لباس میترسم یه چیزی بگیرم خوشش نیاد ب نظرتون چیکارکنم 1403/10/25 | 08:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلایییئییئی عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 8240 ن وقت نشد برمرفتیم خرید ایشون همراهش پول نداشتن دادیم واسه خونه وسایل جهیزیه خریدیم پولش تموم شد منم ... عزیزم چراامروز رفتی وسایل جهیزیه بخری!!!برا نامزدتم از دو یه روز پیش باید کادو میگرفتیبعدشم مگه پول وسایل جهیزیه تو اون میده؟؟؟؟؟؟
نیلایییئییئی عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 8240 ن وقت نشد برمرفتیم خرید ایشون همراهش پول نداشتن دادیم واسه خونه وسایل جهیزیه خریدیم پولش تموم شد منم ... حالا چرا گفتی پولمو پس بده؟؟؟؟پس داد؟ناراحت نشذ؟؟؟؟
نیلایییئییئی عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 8240 ن وقت نشد برمرفتیم خرید ایشون همراهش پول نداشتن دادیم واسه خونه وسایل جهیزیه خریدیم پولش تموم شد منم ... با پدر شوهرت رفت وآمد دارین؟؟