2777
2789
عنوان

هم اتاقی من دزدی میکنه ازم

330 بازدید | 24 پست

وقتی وارد دانشگاه شدیم و اونجا باهم دوست شدیم هیچ کدوم از اتاقی که بودیم و هم اتاقی ها راضی نبودیم بنا به یه سری دلایل

بعد ما چندتا تصمیم گرفتیم باهم تو ی اتاق باشیم ۴ نفریم 

خلاصه ما داخل ی اتاق رفتیم 

بعد متوجه شدم وقتی من نیستم یواشکی لباسامو برمیدارن پرو میکنن (اونا که تازه خریدم) 

یا مثلا چند بار دست بردن تو خوراکیام متوجه شدم کم شدن دزدی کردن ازم

یا مثلا هرکسی برای خودش شامپو مو و شامپو بدن داره 

متوجه شدم یواشکی چند بار برداشته استفاده کردن 

حتی وسایلی که تو یخچاله ازم برمیدارن پاکت شیر از سرش کم شده و...

ولی در ظاهر همه باهم خوبیم به علایق و حریم هم احترام میزازیم ولی زیر زیرکی اینکارا رو میکنن 

مادرم میگه بهشون چیزی نگو قراره بااینا ی جازندگی کنی بدتر بر علیه ت میشن و باهات دعوا میکنن میگه مدارا کن 

چیکار کنم؟ 

چجوری به هم اتاقیام بفهمونم که آره من متوجه شدم

نمیتونمم اتاقمو عوض کنم فعلا راجع ابن نظری ندین

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
بیشتر ببینید

بچه ها؟شما هم احساس کردین خوراکیهاتون یا شامپوتون کم میشه؟لباسامم یواشکی استفاده میشه؟یعنی کی داره اینکارو میکنه؟

اینطوری دیگه کسی جرات نمیکنه دست بزنه چون میدونه همه مراقب هم هستن !

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرت درست میگه راجب کارایی که کردن چیزی نگو تااین ترم تمام بشه بعد برو ی اتاق دیگه 

ولی برای لباسا و وسایلت برا کمدت قفل تهیه کن 

خوراکی هات رو بزار تو کمد شیر هم تک نفره بخر ک باز کردی همون موقع بخوری . مواد یخچالی دیگه ت هم داخل ی ظرف د دار بزار اسمت رو روش بنویس تو یخچال خودشون میفهمن

.

فک نمیکنم مسئله مهمی باشه،اگه صمیمی هستین طبیعیه این رفتارا دزدی یعنی اینکه یچیزی ازت کش بره که جنبه مصرفی مثل خوراکی نداشته باشه بنظرم

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
بیشتر ببینید

داخل یک کیک ویا شیرینی چیز مسموم کننده بریز...بزار حالشو بکنه...یه بار داخل نوشابه قرص اسهال ریختم..روش نوشتیم بدون اجازه ممنوع خوردن....یکی خورد تا دو روز تو سرویس مونده بود شش تا قرص اسهال قوی داخل ریختم...فقط میگف دیگه روده هام جر خوردن...وپاهام دیگه خشک شده ..دوبار بردنش دکتر ای حال داد...دیگه معنی اجازه رو فهمید

فک نمیکنم مسئله مهمی باشه،اگه صمیمی هستین طبیعیه این رفتارا دزدی یعنی اینکه یچیزی ازت کش بره که جنبه ...

خانم من خوشم نمیاد وقتی نیستم یکی بره تو وسایلام تجسس کنه 

من حتی ظرف و ظروف دیدم کم شده بعد متوجه شدم کی برداشته 

مغزیجاتی که مامانم برام گذاشته بود نصفه شده 

کتلت درست کردم ۱۰ تا گذاشتم یخچال اومدم دیدم شده ۷ تا 

چرا به خودم نمیگن؟

چرا دزدی؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
بیشتر ببینید

به نظرم رو یه کاغذ بده بنویسن (خودت ننویس که کسی از هطت متوجه نشه) بده مثلا مادرت بنویس لطفا از خوراکیامون برندار لبامونو نپوش متوجه میشیم با فعل جمع بنویس بعد کسی متوجه نشه بزن در اتاق که طرف فکر کنه اینو چند نفری نوشتین خودش دیگه تکرار نمیکنه (نگی تو نوشتیا)

داخل یک کیک ویا شیرینی چیز مسموم کننده بریز...بزار حالشو بکنه...یه بار داخل نوشابه قرص اسهال ریختم.. ...

😂😂😂دمت گرم باید اینکارو کنم 

قرص اسهال از کجا تهیه کنم؟

اسم دیگه ای هم داره؟

بیشتر ببینید
به نظرم رو یه کاغذ بده بنویسن (خودت ننویس که کسی از هطت متوجه نشه) بده مثلا مادرت بنویس لطفا از خورا ...

بده همچین مطلبی رو چاپ کنه براش تو کافینت در نبود اونا بزنه به دیوار

محتاج دعا هستم از همه جا به در بسته خوردیم به امید آینده نزدیک بیام امضامو عوض کنم بگم مشکلاتم حل شده.خواهش میکنم برای پیداشدن و ثابت موندن کار همسرم به صلوات مهمونم کنید...ممنونم 
بیشتر ببینید