2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه جا؟؟؟؟؟؟والا منم مامانم نمیذاشت هرجایی برم اونموقعه ها ناراحت میشدم ولی الان بعد چند سال واقعا خ ...

من خودم آدم ولی نیستم ، معتقدم ، توقع ندارم مامانم بزاره برم پارتی یا تا نصف شب بیرون باشم ، اما چرا نباید بزاره با دوستم برم بازار❓

بهتر که نمیزاربعدا میفهمی چرا نمیزاشت

اخه ، من نه قراره برم دنبال پسری (اصلااا اهلش نیستم ، و خب اعتقاداتمم نمیخوره به این کارا ) بعدم مکان عمومی که میخواد چه اتفاقی بیوفته؟

اخه ، من نه قراره برم دنبال پسری (اصلااا اهلش نیستم ، و خب اعتقاداتمم نمیخوره به این کارا ) بعدم مکا ...

خب سعی کن یه دوست مورد اعتمادت رو همیشه بفرستی جلو برا اجازه یا مثلا سعی کن خودت باهاش حرف بزنی و توضیح بدی که فلان تایم میری و فلان تایم برمیگردی

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈
خب سعی کن یه دوست مورد اعتمادت رو همیشه بفرستی جلو برا اجازه یا مثلا سعی کن خودت باهاش حرف بزنی و تو ...

ببینید شما اخه آدم ممکنه خوشش نیاد که هی بخواد به دوستاش بگه که آره مامانم نذاشت و اینا 

فک کردید حرف نزدم ؟ زدم زدم 

تازه مامانم نسبت به یسری از خاله هام خیلی بهتره 

خب سعی کن یه دوست مورد اعتمادت رو همیشه بفرستی جلو برا اجازه یا مثلا سعی کن خودت باهاش حرف بزنی و تو ...

اون دوستم که میخواستم برم باهاش بیرون، آدم مذهبی بود .

ولی شاید بخاطر حرف مردم بود که نذاشت برم ، شهرمون کوچیکه .

اون دوستم که میخواستم برم باهاش بیرون، آدم مذهبی بود .ولی شاید بخاطر حرف مردم بود که نذاشت برم ، شهر ...

اره خب اینم هست

بعضی وقتا مامانا حساس میشن

ولی سنت بره بالاتر عادی تر میشن

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈
اره خب اینم هستبعضی وقتا مامانا حساس میشنولی سنت بره بالاتر عادی تر میشن

اخه شاید الان باشه که آدم دلش بخواد بگرده و بیرون بره ،چهار روز دیگه که نزدیک ترشم به کنکور که ، چه وقتی دارم برای اینکارا ؟😭