2777
2789
عنوان

اومدیم مشهد و امشب عروسی عه

| مشاهده متن کامل بحث + 16923 بازدید | 103 پست
بخاطر شوهرت فقطبزار عروسی زهرش نشه

اوهوم فقط دلم نمی‌خواد شوهرم ناراحت شه چون مرد خوبیه 

دیروزم به خواهرش گفت شرایط ما رو اصلا درک نمیکنی و ...

خواهرش باز پافشاری کرد و ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوهوم فقط دلم نمی‌خواد شوهرم ناراحت شه چون مرد خوبیه دیروزم به خواهرش گفت شرایط ما رو اصلا درک نمیکن ...

خب حالا که آنقدر شوهرتون خوبه پس حرفشو زمین ننداز لطفا

بیخیال خواهر شوهرت شو

بگو فقط واسه دل شوهرم رفتم ارایشگاه

میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید.  ممنون
موهام لخت لخت هه کوتاه هم هست اصلا نمیشه شنیون کرد بعد من یه آرایش صورت سبک دارم میگه از ساعت ۲ بیا ...

میشه یه خرده فرش میکنن خوشگل میشی

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
انقدر اذیتم کرده دلم باهاش صاف نیست نمیتونم ببخشمش

تو با بقیه چیکار داری برو فامیل تعریف کنند ازت تو بخاطر خودت برو قشنگ و خوشگل بشی

به شوهرت بگو به خاطر تو میرم یه آرایشگاه دیگه خودت یکی پیدا کن. بعد هم با شوهرت برو عروسی

نه دیگه اصرار داره همونجا که مشخص کرده همه برن عزیزم 

حتی خواهرش بچه بزرگش و شوهرش مریضن یه نوزاد یه ماهه هم داره به زور داره می‌بره همونجا آرایشگاه

خیلی دیکتاتور و خودخواهه

یه آرایش ساده صورت بدون شنیون معمولا چند ساعت طول می‌کشه ؟

حالا هر چی؟؟!! عروسی یه روزه و یه باره

دوست داره بیشتر باهاشون وقت بگذرونی و پیششون باشی. برو ولی جوری خانمانه رفتار کن که خودش خجالت بکشه. ولی به روش نیار. من که نمیدونم جزئیات چیه ولی چون تجربه دارم میگم برو. ولی پکر و غمگین هم نباش خیلی سبک هم نباش. خانمی رفتار کن متین و مغرور 

عروسی رستورانه ، هیچ بزن و برقص و آهنگی نیست فقط شام عه

تو برو پول شو بگیر بزار جیب آت بگو یه آرایش صورت بکنه یه موهاتو سشوار بکشه پول شو دوبرابر از شوهرت بگیر