2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ویروس جدیده از چین اومده باید با ماسک برید بیرونزیاد نرید بیرونتو خونه هم مراقب باشید ضد ...

عزیزم این مریضی خطرناک تره یا کرونا 

امار فوتی ها چطوره

کادر درمان نیستم ولی مریض جدیدم:) اومدم ببینم کادر درمان چی میگن:)

عزیزم اگه گرفتید 

حتما دکتر برین 

داروهاتونو مرتب مصرف کنین ( پیشنهاد من استامینوفن و ازیترومایسین هست). 

اگه گلو درد دارین اب نمک قرقره کنید. مخاوط اب جوش و عسل و ابلیمو بخورین. مایعات زیاد بخورین. 

برای سردرد استراحت کنین و مسکن بخورین بخوابین. 

شلغم بخورین. بخور بدین. کته و ماست هم خوبه. سرخ کردنی نخورید و در معرض بوش هم قرار نگیرید. 

اگر دل درد دارید کیسه اب گرم بزارید رو دلتون و پتو بپیچین دور خودتون. 

اگر تهوع دارید ضد تهوع مصرف کنین. 

مراقب باشین بقیه نگیرن عزیزم

جفتش عین همه ولی اون فعلا کشته بیشتر داده فعلا معمولیه

من خیلیییی ترسیدم واقعا 

یعنی دوباره به دوران کرونا برمیگردیم؟ 

من خودم باید برم بیمارستان کارآموزی دارم چند وقت دیگ دوست ندارم با این بیماری برم

من خیلیییی ترسیدم واقعا یعنی دوباره به دوران کرونا برمیگردیم؟ من خودم باید برم بیمارستان کارآموزی دا ...

درسته عزیزم بیماری بدیه خودمم میترسم 

البته منم گرفتم تقریبا دو سه هفته پیش

البته من خودم دانشجوی رشته پزشکیم ولی اینا رو خبر دارم البته سال اخرم انشالله اگه خدا بخواد میشم فوق تخصص داخلی

درسته عزیزم بیماری بدیه خودمم میترسم البته منم گرفتم تقریبا دو سه هفته پیشالبته من خودم دانشجوی رشته ...

به سلامتی خانوم دکتر موفق باشید 

خودم با چند تا دکتر صحبت که میکردم میگفتن مریضیه سبک تره و امار فوتی کمتره اما حالا شما اینطور میگید نمیدونم

خدا رحم کنه بهمون

به سلامتی خانوم دکتر موفق باشید خودم با چند تا دکتر صحبت که میکردم میگفتن مریضیه سبک تره و امار فوتی ...

حالا درسته که از کرونای قبلی ضعیف تره و امار فوتی کمتره. زیاد خطرناک نیست ولی اگر بگیرید خیلی طول میکشه خوب بشید و علائم زیادی داره. 

ممنون عزیزم 🎀💖