2777
2789
عنوان

با پسری که خونه نداره ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 50518 بازدید | 1637 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

موارد دیگه هم مهمه،مثلا اخلاق وچهره .شغل

اگه یه کسی رو دوست نداشته باشم وخونه نداشته باشه،قبولش نمیکنم

اما اگه دوسش داشته باشم،شاید خونه نداشتنش به چشمم نیاد

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

بعد ۳۵ یه پسری حواسش جمع باشه خونه دار میشه زیر ۳۰ فکر نکنم ...شوهرم ۳۷سالش بود ازدواج کردیم پولشو داشت بعد ۹ماه خونه خریدیم .....

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

انشاالله همیشه خوشبخت باشینهمین رفتار بین زن و شوهر ضامن خوشبختی هسذات هر دو طرف خوب باشه،بقیه چیزا ...

دقیقاً من همیشه میگم پول میاد و میره نه قبل از ماه هزار سال قبل کسی مرده تونسته چیزی با خودش ببره نه دور از جون ماها ماها می‌تونیم ببریم نه بعد از ما کسی می‌تونه ببره ولی این رفتار این محبت این اخلاقه که تا آخر عمر موندگاره تو ذهن طرف مقابل می‌مونه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁