2777
2789
واقعا ؟جالبه آخه همین سرشب پسر عموم میگفت چون مرکز زیر نظر قوس بهتره و پرونده بیشتر میگیرن!!!!بخدا م ...

اره عزیزم واقعا همینطوره و کانون قدمت حدود ۱۰۰ ساله داره ولی مرکز قدمت ۲۰ ساله ! تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل ...

شک نکن و کانون رو انتخاب کن عزیزم 

من مرکز قبول شدم نرفتم و دارم برای کانون میخونم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره عزیزم واقعا همینطوره و کانون قدمت حدود ۱۰۰ ساله داره ولی مرکز قدمت ۲۰ ساله ! تو خود بخوان حدیث م ...

جدی؟؟

۵م برج ۱۱باید برم کانون وکلای تهران برای ثبت نام حضوری .همش دو دوتا چهارتا میکنم ک برم یان!!مرکز ۱۸اسفند قبول شدم و همه کاراشو کردم فقط منتظر نتیجه مصاحبه هستم ک اونم عالی دادم ...توکل برخدا ببینم چی میشه 

ولی اگ کاش مرکز هم ثبت نام میکردین تا بعد ک کانون قبول شید ...آخه ریسکه 

جدی؟؟۵م برج ۱۱باید برم کانون وکلای تهران برای ثبت نام حضوری .همش دو دوتا چهارتا میکنم ک برم یان!!مرک ...

بسلامتی بری عزیزم😍😍

آره حتما برو ثبت نام کن 

خیلی خوشحالم برات بسلامتی بری عزیز م

نه اصلا دلم با مرکز نیست !

بله خیلی سخته خدایی .من از خیلی کارا زدم تا بالاخره شد .خیلی سختی کشیدم .خیلی بخدا

خسته نباشی خدا قوت بهت خانم وکیل 

چند وقت خوندی؟ 

من امسال با تراز نزدیک به قبولی کانون رد شدم 

خسته نباشی خدا قوت بهت خانم وکیل چند وقت خوندی؟ من امسال با تراز نزدیک به قبولی کانون رد شدم

ممنون عزیزدلم ..راستش من دو سه سالی میخوندم اما ن دائم ..مثلا ی هفته میخوندم ی هفته ن ..بخاطر بارداری پیشت سر هم ...با وجود دوتا بچه کوچیک زیر دوسال بالاخره قبول شدم .چون همش میترسیدم ک اگ بجهام بزرگتر شن دیگه نتونم درس بخونم .تموم سعی خودمو کردم و بالاخره شد

ممنون عزیزدلم ..راستش من دو سه سالی میخوندم اما ن دائم ..مثلا ی هفته میخوندم ی هفته ن ..بخاطر باردار ...

عزیزم افرین بهت عالیه 😍😍😍

من امسال ۶ ماه خوندم برا کانون .. 

خدا قوت بهت واقعا با وجود دو تا بچه خیلی سخته ، کلاس میدیدی؟ یا کتاب فقط؟ من منابعم کلاس بود فقط

عزیزم افرین بهت عالیه 😍😍😍من امسال ۶ ماه خوندم برا کانون .. خدا قوت بهت واقعا با وجود دو تا بچه خی ...

قربونت عزیزم ...برا مرکز ک خودم بودم .اما برای کانون دو سه درسی کلاس رفتم ..چ کلاسی بودین؟تاثیر داشت؟