من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اره عزیزم واقعا همینطوره و کانون قدمت حدود ۱۰۰ ساله داره ولی مرکز قدمت ۲۰ ساله ! تو خود بخوان حدیث م ...
جدی؟؟
۵م برج ۱۱باید برم کانون وکلای تهران برای ثبت نام حضوری .همش دو دوتا چهارتا میکنم ک برم یان!!مرکز ۱۸اسفند قبول شدم و همه کاراشو کردم فقط منتظر نتیجه مصاحبه هستم ک اونم عالی دادم ...توکل برخدا ببینم چی میشه
ولی اگ کاش مرکز هم ثبت نام میکردین تا بعد ک کانون قبول شید ...آخه ریسکه
خسته نباشی خدا قوت بهت خانم وکیل چند وقت خوندی؟ من امسال با تراز نزدیک به قبولی کانون رد شدم
ممنون عزیزدلم ..راستش من دو سه سالی میخوندم اما ن دائم ..مثلا ی هفته میخوندم ی هفته ن ..بخاطر بارداری پیشت سر هم ...با وجود دوتا بچه کوچیک زیر دوسال بالاخره قبول شدم .چون همش میترسیدم ک اگ بجهام بزرگتر شن دیگه نتونم درس بخونم .تموم سعی خودمو کردم و بالاخره شد