2777
2789
قربونت عزیزم ...برا مرکز ک خودم بودم .اما برای کانون دو سه درسی کلاس رفتم ..چ کلاسی بودین؟تاثیر داشت ...

فدات شم ،افرین بهت .

اره عزیزم هم کلاسهای طرح نوین اندیشه و هم مشاهیر ‌ . فقط برای جزا مردد هستم میخوام کلاس بگیرم نمیدونم چ استادی بهتره

فدات شم ،افرین بهت .اره عزیزم هم کلاسهای طرح نوین اندیشه و هم مشاهیر ‌ . فقط برای جزا مردد هستم میخو ...

ع چ خوب .منم طرح نوین بودم عزیزم..برای کیفری استاد نوبهاری 

وتجارت عبد غیور رفتم ...

خیلی خوبن .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ع چ خوب .منم طرح نوین بودم عزیزم..برای کیفری استاد نوبهاری وتجارت عبد غیور رفتم ...خیلی خوبن .

با نوبهاری،ارتباط نگرفتم خیلی ارجاع میده به مواد مختلف ‌‌.. 

عالیه استاد عبدغیور خیلی انسان شریفی هست 

با نوبهاری،ارتباط نگرفتم خیلی ارجاع میده به مواد مختلف ‌‌.. عالیه استاد عبدغیور خیلی انسان شریفی هست

افرین متاسفانه خیلیا با کار استاد نوبهار از این لحاظ مشکل دارن .کلا دقت کنی جزوشونم همه ارجاع ب مواده و این واقعا منو عصبی میکرد اما اگ دقت کنی اینجوری باعث میشه کل قانون رو هم بخونی و مو رو از ماست بکشی..فقط باید زمان بزاری. وگرنه باختی

افرین متاسفانه خیلیا با کار استاد نوبهار از این لحاظ مشکل دارن .کلا دقت کنی جزوشونم همه ارجاع ب مواد ...

اره جزوشونم کم حجم و خیلی ارجاع می‌ده، دلم میخواد شرح آزمونی غفوری رو بخونم و با تدریس غفوری پیش برم ولی نمیدونم واقعا خوبه یا نه ..‌ 

اره جزوشونم کم حجم و خیلی ارجاع می‌ده، دلم میخواد شرح آزمونی غفوری رو بخونم و با تدریس غفوری پیش برم ...

غفوری عالیه ..البته من سرسری خوندم و تونستم فقط ۴۰درصد بزنم ولی با نوبهار ۶۳درصد کانون زدم

ممنون دادخواست با اظهار نامه فرقش چیه؟

اظهار نامه برای دادگاه اشتغال ایجاد نمی کنه ولی دادخواست برای دادگاه اشتغال ایجاد میکنه

اظهار نامه یه وسیله ایه که توسطش صرفا یه سری اظهاراتی رو میخواین به اطلاع طرف مقابل برسونید و طرف مکلف به پاسخگویی نیست  ولی دادخواست رو مکلف به پاسخگویی هست ..