2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خیلی از خودم ناامید میشممن دهمو گند زدم به طوری که ۵ تجدید آوردم ولی الان شاگرد اولم و یازدهمم نم ...

اصلاً ناامید نباش

جدا از رتبه اگه انتخاب رشته ی خوب بکنی حتماً قبول میشی 

شاید از شدتِ جستجوست که چیزی نمی‌یابی؛آرام و رها باش! آنچه برای توست، تو را پیدا میکند🫠

چرا نیامپس بعضیا میگن با ۱۰ هزار هم میتونی

اون رشته های بدرد نخور جغرافیا و همچین چیزایی هست اون دانشگاه شمالی که میگی که دولتی هست و حرف اول رو تو منطقه میزنه برای رشته ی انسانی اسمش دانشگاه مازندران هست و کل شمالی ها میدونن چه دانشگاه خفنی هست چون نه خوابگاه درست و حسابی داره از یه طرفم بیای اگه از شهرای دورتر بیای برات سخت میشه اینکه با مردم هاش و اب و هواش بخوای بسازی یه چیز دیگه هم بگم نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی اینجا مردم هامون جوری ان که بفهمن کم سن و سالی و از شهر غریب میای نه زیادی باهات اخت میگیرن و یکمی هم بعضی جاها سرت کلاه میرهه البته منظور من از شمال مازندرانه سمت گیلان و اینا رو نمیدونم چون خودم بچه اینجام

من‌از کنکور میترسم

همین ترست بدترین چیزه 

ببین من خودم اصلاً درس خون نبودم 

سال ۹۸ با رتبه ۱۰هزار دانشگاه دولتی شهرستان نزدیک خودمون روزانه آوردم 

دوستم ده هزار و خورده ای شد دانشگاهش شمال بود ولی روزانه نبود 

شاید از شدتِ جستجوست که چیزی نمی‌یابی؛آرام و رها باش! آنچه برای توست، تو را پیدا میکند🫠

وای خب قشنگه 😂

ببین بنظر من فکر اینکه اره میرم اون سمتا خیلی خوش میگذره و دریا و جنگل و اب و هوای خوبو بزار از سرت بیرون من به عنوان کسی که دو سال پشت بودم و یه عمره اینجا زندگی میکنم بهت میگم برات سخت میشه چون اگه از یه شهر بزرگ میای اینجا بشدت محیطش کوچیک و بعد یه بازه زمانی خسته کننده میشهه و کلا اون چیزی که از دانشگاه تو ذهنت ساختی نیستش من دانشگام یه ویو خیلی خفنی داره و تو دل جنگ هستش شاید باورت نشه یک بارم یه دورکوچیکم شده تو دانشگام و جنگلش نزدمم