2777
2789
عنوان

پسرم ساعت اپل واچ میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 74 پست

با مشاور نوجوان صحبت کنید یاد بگیرید چطوری باید باهاش رفتار کنید برخورد با نوجوان حساسیت های خودشو داره ولی به هیچ وجه به این قهر و اداهاش بها ندید که مثلا براش بخرید که قهرش تموم بشه هرگز 

احتمالا هر چی خواسته نه نشنیده بچه باید از کودکی این مفهوم براش روشن بشه که شما به عنوان والد وظیفه داری هر آنچه که اسمش نیاز هست رو برای بچه ت فراهم کنی خرید عشقی و گرون قیمت بی دلیل هم نداریم اگر ساعت معمولی جنس خوب جواب نیازش رو میده همون ساعت کافیه اگر میخواد بالا تر از سطح خانواده هزینه کنه باید خودش تامین کنه 

باید اینو بفهمه که ما بر اساس نیاز خرید میکنیم و چیزای میلی و دلخواه رو یا می‌تونه هدیه بگیره ازتون (اگر بودجه شو داشتید اگر صلاح دونستید ) یا با پول خودش هزینه کنه یا پول تو جیبی یا درآمدش 

همین مسأله رو وصل کن به درآمد 

از در همدلی وارد شو 

اره منم از اپل واچ خوشم میاد مخصوصا وقتی این ست رو میزنی باهاش خوب جور در میاد ولی پسرم ما برنامه خرید همچین چیزی رو نداریم به نظرت چطور میتونی این خریدت که دلخواه هم هست و نیاز نیست رو پوشش بدی ؟ من میتونم انقدرش رو کمک کنم تو چقدر میتونی روش بذاری ؟ 

اگر پولی که پس انداز کرده خیلی کمه و خیلی فاصله داره باید ذهنش رو ببری به سمتی که یه مهارت پیدا کنه که بتونه ازش درآمد پیدا کنه  

مثلا اگر کامپیوتر داره برنامه نویسی ، طراحی سایت ، ادیت ،  اگر نه آموزش و تدریس چیزایی که بلده ، اگر علاقه داره مکانیکی ، نجاری هر چی هر مهارتی که دوست داره کمکش کنید تایم تابستون آموزش ببینه بتونه پول در بیاره 

چیزایی که دلخواه و عشقی هستن رو بتونه برای خودش تهیه کنه 

اینطوری هم قدر پول رو می‌فهمه 

هم از پر توقع بودن دست می‌کشه 

هم مهارت به دست میاره 

هم مسیولیت پذیر میشه 

ولی خیلی مهمه که فازتون این نباشه که آره برو خرجت رو خودت در بیار اگر کل عمرش هزینه های عشقی ای که براش کردید رو وظیفه تون دونسته باید اول شیرفهمش کنید که از این خبرا نیست 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بیشتر ببینید
شمارم حتما با خودم میبرم❤️

من همیشه از نوجوانی که برای کنکور میرفتم چندین دهه ها قبل میرم

و خیلیم خوبه

شمام بهتره این تابو رو توی مغزت بشکنی 

فحش ناموسی نیست ، روح هم مثل جسم نیاز به مراقبت داره 

انگار شما سرطان بگیری بگی نمیرم شیمی درمانی بشم 

زشته عیبه فحشه بده ... مگه میشه؟

اینم مثل همون 

موفق باشی

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخر ترخدا اعصاب بچه رو بهم نریز ... طلای تو دستتو بفروش بخر کی از بچه عزیزتر

که پس فردا بیاد بگه بابا موتور مبخوام

ماشین فلان میخوام

ازدواج کنه بگه خونه میخوام 

پس کی بلد بشن درک کنن وتلاش کنن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید
مگه من گفتم فقط برا بزرگاس؟میگم یه بچست فعلا درکی از این موضوعات نداره،نیازی به روانشناس نیست بخواطر ...

۱۵ سال انقد بچه نیست که نفهمه پدرش قرض داره و توانایی خریدشو نداره

❤️mehrsa❤️..  خدایا جز تو پناهی ندارم پناه من و دخترم باش.... 

که پس فردا بیاد بگه بابا موتور مبخوامماشین فلان میخوامازدواج کنه بگه خونه میخوام پس کی بلد بشن درک ک ...

بوقتش میرن سر کار تلاشم می کنن...ولی اگه داشته باشی و گدا بازی دربیاری نخری بچه عقده ای میشه پسفردا زن و بچه ش رو ازار میده 

که پس فردا بیاد بگه بابا موتور مبخوامماشین فلان میخوامازدواج کنه بگه خونه میخوام پس کی بلد بشن درک ک ...

اینجوری همسرم خیلی ناراحت عمو شوهرم به شوهرم گفت پسرت بهت گفت خسیس چی شده 

تو رو خدا میگی چجوری میشه اینکار و انجام داد من یه گوشی بخرم

عزیزم بخدا همسرم انجام داده

باهاش برا من‌اپل واچ خریده

برا خودش ایکس باکس

جاروشارژی

کلی چیز

تو‌دیجی کالا برو با شماره پشتیبانی تماس بگیر

درحال اقدام🥰