2777
2789

س چهار تا کتاب تست بگیر برا کنکور بخون 

تضمینی 

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم بهترین ش فستینگ.   دوروز سختت باشه عادت میکنی.  تنظیم کن. اخرین وعده. وکلا غذایی میخوری مثلا ساعت ۹شب باشه.  اونم بیشتر پروتئین بخور.  و سبزیجات.  بزنج و‌نون روغن رو خیلی کم کن قند رو حذف کن. دیگه ۹شب شام تو باید تموم کرده باشی.   از ۹هیچی نمیخوری ب مدت ۱۶ساعت.   فشار اومد. اب بخور.  یا یدونه خیار. تا ۱۶ساعتت تموم شه.   ۸ساعت میتونی غذا بخوری.  اونم حساب شده.  فقط دوروز سختته.    چای سبز رو فراموش نکن.   خیارو توت فرنگی ب سیری ت کمک میکنن و‌کم کالری ان.   میان وعده ازشون استفاده کن.   صبح م دیدی انرژی نداری قهوه بخور بدون شکر

اگه‌حیوون بودم دوست داشتم 🦊🦊🦊🍂🍂🍁روباه باشم🍂🍂🦊🍁🍁🍁خیلی کیوته

روزه بگیر خب ماه رجبم هس. افطار و سحری خیلی سبک بخور. نون و برنج رو خیلی کم کن. نون در کل روز فقط یه کف دست. برنج فقط ۵قاشق. سرخ کردنی حذف. سس و شیرینیجات حذف. اگه اینارو رعایت کنی در ماه ۳کیلو کم میکنی بدون ورزش.