2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه فکرایی میگی

بخدا دیگ خسته شدم از این فکر ها و نفرین های ناخوداگاه.

شبا با قرص خواب 10 میل میخوابم 

به محض اینکه چشمو باز میکنم این چیزا میاد تو سرم نمی‌ذارن به اون صورت ب بچم و شوهرم محبت کنم

همش حالم خراب همش گریه میکنم حتی روزا هم قرص خواب میخورم به خاطر اون گیجی که بهت دست میده یه ذره فکرها از سرم بره

گوشه گیر شدم

از پارسال تا الان 20 کیلو لاغر کردم نمیتونم چیزی بخورم همش گریه میکنم

مثلا یه نفرین میاد تو ذهنم میگه خدایی نکرده بچت فدای فلانی بشه بعد من همش تکرار میکنم میگم اون فدای بچم بشه

یا میخوام بهش غذا بدم دور از جونش میگم کوفته بشه بعد خودمو زجر میدم میگم نوش جونت بشه

بخدا دیگ خسته شدم از این فکر ها و نفرین های ناخوداگاه.شبا با قرص خواب 10 میل میخوابم به محض اینکه چش ...

دکتر رفتی 

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋
الان 6 سال شدیدا درگیر وسواس فکری ام چند ماه رفتم دکترای مختلفی رو امتحان کردم ولی تاثیری روم نداشت

ای بابا این همه وقت دارو خوردی خوب نشدی من افسردگی داشتم خوب شدم 

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋