2777
2789
عنوان

بازیگر مملکت مهران مدیری

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 90 پست
از قدیم تیتر بعضی سریالاشو خودش میخوند

ای وای.چقدر از اخبار عقب موندممممم🤣

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب یه آدم می‌تونه تو چند تا زمینه استعداد داشته باشه

صد البته 

ولی اینایی که ما داریم می بینیم تو همون زمینه اصلی خودشونم خیلی جای تشویق ندارن چه برسه جا کردن زوری خودشون تو هنرهای دیگه. اگر باشه که خوبه کی بدش میاد 

آقا      مبهوتِ بی کسی ها شب تا سحر دویدم..چون چشمهایِ چمران، در کوچه هایِ پاوه...

خیلی وقته میخونه شبهای برره خودش خونده بود آهنگش

عه جدی؟😐😂نمیدونستم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

مدیری که خیلی وقته میخونه اما واسم تعجب برانگیزه کامران تفتی خوانندگی میکنه صداش خوب نیست واقعا 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

والا ما بچه بودیم این میخوند

اخه من نه کاراشو گوش کرده بودم نه تو ماهواره پخش کرده بود جز چند باری که اونم همین جدیدا بود کنسرتشو دیدم فهمیدم نیخونه

مدیری خوندنش شبیه کسیه که میخواد بخوابه

یا کسی که تازه از خواب بیدار شده

😁

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
۲۰ سال پیش خواننده شد الان عموپورنگ تصمیم گرفته به موسیقی کشور بعد گلزار حمله کنه

وای نگوو.😐اهنگم منتشر کرده؟ولی عمو پورنگ خودش خیلی عشقه من خیلی دوسش دارن.خاطره ساز دورانه منهههه.همه فصلاشو دیدم عمو پورنگو😂