2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب برو دکتر و دارو استفاده کن 

اگر تونستی نقشه مغزی بگیر

ورزش انجام بده و قرآن بخون

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

برودکتر دارو میده ان شاالله خوب میشی

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

من صلوات میفرستم.ایت الکرسی میخونم. خودم رو سریع سرگرم کار میکنم یا میرم بیرون از خونه.

چه زیباست امیدوار بودن و با امید زندگی کردن...نه امید به خود که غرور است، نه امید به دیگران که حماقت است. امید به خدا منبع تمام آرامشهاست...
باید بری دکتر دارو استفاده کنی کنارش تراپی داشته باشی

اتفاقا من اصن دارو رو پیشنهاد نمیکنم افکار منفی رو همه دارن به خاطر این اتفاق نباید خودمونو وابسته  و درگیر دارو و این چیزا کنیم 

خب برو دکتر و دارو استفاده کن اگر تونستی نقشه مغزی بگیرورزش انجام بده و قرآن بخون

خداشاهده اینقدر نگرانم و منفی گرام 

کل علائم بیماری لاعلاج و دارم من بخدا خستم کرده💔🥴

....🥀😭