2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعی کن رو خودت کار کنی کم کم این افکار منفی هم میرن منم یه زمانی خیلی درگیر این افکار منفی بودم دکتر اعصاب رفتم دارو بهم دادن خورذم بدنم داشت عادت میکرذ این دارو های اعصاب ادمو بیچاره میکنن بهشون اعتیاد پیدا میکنی خداروشکر دو سه روز خورذم بعد نخورذم وقتی که نخورذم مثل یه معتاد شده بودم بدتر شده بودم خواهشا اول رو خودت کار کن سعی کن خودت خودتو از فکرا نجات بدی  همه چیز به خودت بستگی داره

سعی کن رو خودت کار کنی کم کم این افکار منفی هم میرن منم یه زمانی خیلی درگیر این افکار منفی بودم دکتر ...

تمام علایم مریضی و دارم من مثلا الان زخمایی ک رو زبونم میزنه رفته تو مخم جرئت دکتر رفتنم ندارم شدم ی آدم ترسو و نگران 

خواب و خوراک نمونده واسم💔

....🥀😭

چجور زخمایی شاید یه چیز داغ خوردی که اینجوزی شدی

نه بابا ۴ ماهه 

مدام در میاره تو نت سرچ کردم خداشاهده اینقدر ترسناک نوشته بود چقد ترسیدم بعد اون

....🥀😭

نه بابا ۴ ماهه مدام در میاره تو نت سرچ کردم خداشاهده اینقدر ترسناک نوشته بود چقد ترسیدم بعد اون

خب بابت این که باید بری دکتر عزیزم من فکر میکردم بخاطر افکار منفی میخای بری دکتر اعصاب 

خب بابت این که باید بری دکتر عزیزم من فکر میکردم بخاطر افکار منفی میخای بری دکتر اعصاب

همش باهم میاد سراغم جرئت ندارم برم دکتر بابت زبونم 

همش مدام فکر مردن میاد سراغم 

امید به زندگیمو کامل از دست دادم 

....🥀😭

اصن به نت اعتماد نکن بزنی سردردم هزار جور مریضی ترسناک برات میاره

دقیقاااااا تو این ۴ ماه معدم اینقدر درد میکنه عصبی شدم 

انگار مرده متحرکم با این مریضی وحشتناکی ک گوگل آورد برام😰💔

....🥀😭

اولین قدمی که برای خوب شدنت باید برداری همین دکتز رفتنه

نمیدونم از جواب دکتر وحشت دارم 

اینکه بگه برو نمونه برداری و اینا عین چی وحشت دارم روانی شدم بخدا 🥺

....🥀😭