2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رفته دوراشو زده از تو ساده تر پیدا نکرده اصصصصللللللاااااا بهش گوش نکرد و برنگرد بهش اشتباه محضه

هرگز برنمی‌گردم

فقط برام سواله

آخه به من، با اون خیانت کرد. خب پس چی شد حالا؟؟؟؟؟؟

هرگز برنمی‌گردمفقط برام سوالهآخه به من، با اون خیانت کرد. خب پس چی شد حالا؟؟؟؟؟؟

ببین اینا مریضن شوهر من خیانت کرد میخاستم برم التماس و گریه ک نرو غلط کردم بعد پررو میگفت وابسته ی اون شده بودم و اگه نمیفهمیدی تموم نمیکردم و موندم و بازم خیانت کرد تهشم نصیبم چیشد؟؟؟تو گوشم گفت بزار زن دوم‌بگیرم ک چون گفتم ن رفت تقاضا طلاق داد آدما میرن پی لیاقتشون بهش بگو برو همونجاهایی ک تا الان بودی من چیزی ک بالا آوردمو دوباره نمیخورم

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

اون همه عشق و زندگیم بود بعد سه‌سال دوستی عاشقانه، بهم خیانت کرد و با همون ازدواج کرد

و من فقط سکوت کردم و تماشا😔 تو‌ زندگیم از همه‌جا بلاکش کردم به‌جز SMS

حالا بعد از اینکه یسال و نیم از عقدش و یسال از عروسی‌ش می‌گذره به بهونه‌های مختلف: کاری، تبریک تولد و… پیام میده و جوابی جز سکوت هم تا حالا از من نشنیده. واقعا چرا؟؟؟ مگه اون به دلخواهش نرسید؟؟؟؟

اون همه عشق و زندگیم بود بعد سه‌سال دوستی عاشقانه، بهم خیانت کرد و با همون ازدواج کردو من فقط سکوت ک ...

درد دارن اینجور آدما یجورایی ذاتشون خیانتکاره ینی روابط پنهانی رو دوس دارن و از این رابطه ها لذت میبرن فک کن شوهر من مه طلاق بگیریم باز میام بریم بیرون و میام خونت و فلان منم گفتم پس تو مرض داری الان ک زنتم منو نمیبینی رابطه نامشروع و ممنوع دوس دارن کلا

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
اون همه عشق و زندگیم بود بعد سه‌سال دوستی عاشقانه، بهم خیانت کرد و با همون ازدواج کردو من فقط سکوت ک ...

چون پشیمون هست منم درد تورو کشیدم حتی بدتر  بعدشم با وجود زن وبچه خیلی پشیمون بود خیلی خیلی

چون پشیمون هست منم درد تورو کشیدم حتی بدتر بعدشم با وجود زن وبچه خیلی پشیمون بود خیلی خیلی

اونی که الان زنشه قبلا زن یکی دیگه بود، انقدر به رابطه با اون ادامه داد تا اون از همسر اولش جدا بشه و این روبروی خانواده خودش وایستاد تا راضی بشن با اون دختر ازدواج کنه. می‌خوام بگم مسیر سختیو‌ رفت تا تشکیل زندگی بده با اون خانم‌. اما حالا!!!

اونی که الان زنشه قبلا زن یکی دیگه بود، انقدر به رابطه با اون ادامه داد تا اون از همسر اولش جدا بشه ...

ولی اون تاوان داره میده عزیزم کارما رفته سراغش مطمعن باش خوشبخت نیست یا حتی ممکن اون خانم بهش خیانت کرده باشه تاوان داره میده

ببین اینا مریضن شوهر من خیانت کرد میخاستم برم التماس و گریه ک نرو غلط کردم بعد پررو میگفت وابسته ی ا ...

واقعا هم‌ بالا آوردمش

تو این مدت هرچند خیلی داغون بودم اما رو خودم کار کردم، چیزای زیادی یاد گرفتم (خودآگاهی، هنری، ورزشی و…) و هرگز به اون آدم اشتباه، برنمی‌گردم

ولی اون تاوان داره میده عزیزم کارما رفته سراغش مطمعن باش خوشبخت نیست یا حتی ممکن اون خانم بهش خیانت ...

بله ممکنه

و‌ منی که تا لحظه آخر بهش وفادار موندم که فهمیدم با اون خانم در ارتباطه، همونجا تموم کردم رابطه‌رو‌

و ایشون از خدا خواسته با اون خانم ازدواج کرد