2777
2789
عنوان

شوهرم چ کلر کنم تو اینستا نره

| مشاهده متن کامل بحث + 1521 بازدید | 118 پست
بکنش تو شیشه مربا درشم سفتتت ببند....چرا فکر میکنید با محدودیت میتونین کنترل کنین؟

محدود نیست ولی بدم میاد 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای چقد حساسینبیچاره شوهراتون

یعنی شوهر شما ت اکسپلورر اینستا این چیزا میبینه 

دختر لخت یا ...

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

چی بگم هی روزگار 👀🚶‍♀️

تا خودش نخاد نمیتونی جلوشو بگیری عزیزم بچه ک نیست تا سیر نشه ول نمیده تو هم بشین کنارش ببین دوبار اینکار رو بکنی ول میکنه مگ اینک سرکار پیش دوستاش نبینه اونجا ک شما دنبالش نیستید 

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

اگه راهکار پیداکردی بگو من چی کنم ک شوهرم چشم چرونی نکنه

یعنی اینم ی جور چشم چرونیه؟؟؟

چی بگم هی روزگار 👀🚶‍♀️تا خودش نخاد نمیتونی جلوشو بگیری عزیزم بچه ک نیست تا سیر نشه ول نمیده تو هم ...

یعنی ی جور تشنه ی دیدن این چیزا هست 

ایطور میشینه میبینه 

یا حریص شده به اینستا چون نداره 

این جور میفته توش

واقعا اگه شوهرتو چشم چرونی و هیزی کنه برات مهم نیس؟؟

نمیدونم انگاری براشون مهم نیست