2777
2789
عنوان

مادرشوهرم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 25 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم والا،شوهرت طرف کیه؟

اوائل طرف من بود همش میگفت مامانم برای تن پروری و شکمشو آورده اینجا بدون کمک بعد قهر خانوم شوهرم رفت خونشون شوهرمو پر کرد الان میگه دل مامانم شکستی😐

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

مشکل از مادرشوهرته کاش از اول اصلا نمی‌آمد. یاد مادرشوهر خودم افتادم. فقط نشسته بود رو مبل و دستور م ...

بخدا اینم فقط میگفت شیر نداری شیرت خشکه بهداشت بهم گفت پس اینهمه شیر تو سینش از کجا اومده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اوائل طرف من بود همش میگفت مامانم برای تن پروری و شکمشو آورده اینجا بدون کمک بعد قهر خانوم شوهرم رفت ...

فقط لعنت خدا به اینجورمادرا

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
بقیه حرفاتم خیلی منطقی نبودفکر کردی خوشش میاد ده روز از خونه زندگیشون بزنه اردوئه یا پیک نیک

واقعا نمی شناسی مادرشوهر منو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مشکل از هیچ کدومتون نیست

مادرشوهر یعنی همین

همینجوری که هست بپذیرش

توی خونه خودتم هیچی بهش نگو

جای دیگه هر چی اذیتت کرد بذار سر دلش

اما خونه خودت نه

دقیقا ایندفعه مادرشوهر من همین بود

اما من حرفمو نگه داشتم تو خونه خواهرشوهرم بهش زدم و همه طرفداریمو کردن چون میدونستن مامانشون لج میکنه نقطه ضعف میگیره زخم زبون میزنه.

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️