2777
2789
عنوان

مراسم عقد وعروسیتون چجوری بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 94 پست
خودش مشکلی نداره گفت میبرم رستوران ولی من دوست ندارم بابام باید شام بده فردا سرکوفت میزنن چون هزینه ...

وا مگه همش شما باید به رسم اونا باشی؟ 

بخوای با این چیزا پیش بری که مطمئن باش تهش یه چیزی پیدا میکنن که بزنن تو سرت 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گفته بود ندارم ولی لباس عروس بپوش آتلیه هم برو میرین بعد ماه عسل مشهد

خب اگه قبلا بهت گفته که دیگه اگه پسر خوبیه و دوسش داری سخت نگیر کتار بیا..

خودتپس اندازنداری کمک بابات کنی تالار بگیرید

هزینه عقد تو محضر با داماد بود روزبعدش بله برون خانواده ما گرفتیم عروسی هم با داماد بود کلا خرج و اینا 

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

گفته بود ندارم ولی لباس عروس بپوش آتلیه هم برو میرین بعد ماه عسل مشهد

والا ما کلا عقد نمی‌گیریم میریم محضر وهمون جا چند نفر از بزرگ های فامیل دوطرف میان عقد میکنیم همه چی میمونه عروسی 

عروسی هم کلا با دوماد 

تو طایفه من اینجوری حداقل جشن عقدم بگیریم درحد یع شیرینی ومیوه ساده هست شام یا ناهار نداریم ،نمیشه که دختر بدیم جشنشم خودمون بگیریم 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

خونه رو کلا کنسل کن چون همه هزینه بره؛ هم خودت دوست نداری چون شیک نیست؛ هم نامزدت موافق مجلس مختلط 

یه محضری پیدا کن که سفره عقد شیک داشته باشه و همه رو دعوت کن اونجا بعدم ببر رستوران غذا بده. بزن برقصم بذار برای عروسی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

ما هرطرف خرج رو بدن برا عقد کادوهایی ک نقدی هس یخوردشو میدن برا هزینه ها

البته بازم متفاوته هرچی خانواده ها توافق کنن

میتونین عقد رو برین محضر بجاش با کمک دو طرف ی عروسی خوب تو تالار بگیرین 

شما ک میخوای اتلیه بری ارایشگاه و لباس بپوشی میمونه تالار ک جای هزینه عقد همونو خرج تالار کنین 

بهش میگم آخه شهر دیگه هستن میگه سرده میترسم جاده خرابه

قبلش یادش نبود شهر دیگه س

سرده بذارین یه ماه گرمتر

جاده خرابه با دقت رانندگی کنند پس این همه آدم چطور میرن و میان

کجا هستین مگه