2777
2789
عنوان

مراسم عقد وعروسیتون چجوری بود

1075 بازدید | 94 پست

نامزدم مذهبیه میگه عقد بگیریم اونم رقص نباشه اگه رقص میخایم بگیرین ولی مختلط نباشه ما رسممون اینه عقد و خانواده داماد میگیره بابام میگه من نمیتونم بگیرم گرون میشه تالار خونه بگیریم مام خونمون روستاها دوست ندارم خانواده نامزدم مربیان روستا وضع مارو ببینن خونه روستامان خوب نیستن نامزدم میگه عیب نداره بزار بیان مهم نیست مردم هی حرف میزنن ولی خودم دوست دارم بزن یه کوب باشه اگه خونه باشه بزن بکوب نیست بابام میگه اگه هزینه زیاد بدم کادو سفره عقد رو خودم میبرم منم خجالت میکشم جلو نامزدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم شما که نمیتونی نه هزینه کنی و هم هر چی دلت میخواد بشه 

شما همسر مذهبی انتخاب کردی 

هزینه عقد هم میگی داماد بده

خونه هم نباشه 

یه کم زیادی نیست؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

باور‌کن بزن بکوبی که روستا داره هیچ جا نداره منکه دوست دارم

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
خب مشکلش چیه کاش منم روستا میگرفتم ولی عقدم کوفتم نمیشد مهم اینه بهم رسیدید و دارید سر و سامون میگی ...

اخه خانواده شوهرم خیلی باکلاس همه پولدار از شهر دیگم میان نمیخام بعد سرکوفت بشنوم آخه عروسی مگه بدون بزن برقص میشه اگه بابام تالار بگیره میشه ولی میگه نمیگیرم

اینقد سخت نگیر دیگه باشرایط کنار بیار خونه روستا مگه چشه بزرگه راحتم هستید.یه جشن بگیرید تا عروسی

شوهرم عروسی نمیگیره میگه پول ندارم آتلیه لباس عروس، بپوش بعد بریم مشهد

اره بابا بزن و بکوب که شرایط نمیخواد

ما عروسی یکی از اشنامونو توی روستا گرفتیم تا ساعت دو سه شب که فقط بزن بکوب بود

حالا بخوای بری تالار یا جایی نهایتش تا نه ده😂

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨