2777
2789
منم امسال برام ۴۵۰ میلیون به ناحق بریدن . رفتم دوتا سکه دادم به ممیز مالیاتم شد ۱۰۰ تومن

واقعا ناحق مادرم یه چارقد رو از ایتالیا یا ترکیه میخره یا چاپ میکنه حداقل ۵ ۶ تومن براش تموم میشه 

بعدش میاد میفروشه ۹ تومن ۱۰ تومن باید مالیات ۹  ۱۰ تومن رو بده 

بی انصاف حداقل برای سود رو بده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شغل شما چیه؟

گفتم ک خیهط

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
منم امسال برام ۴۵۰ میلیون به ناحق بریدن . رفتم دوتا سکه دادم به ممیز مالیاتم شد ۱۰۰ تومن

واقعا ناحق مادرم یه چارقد رو از ایتالیا یا ترکیه میخره یا چاپ میکنه حداقل ۵ ۶ تومن براش تموم میشه 

بعدش میاد میفروشه ۹ تومن ۱۰ تومن باید مالیات ۹  ۱۰ تومن رو بده 

بی انصاف حداقل برای سود رو بده 

ببین اگر کارتخوان داری باید بر مبنای اون مالیات ببرن . اظهارنامه رد کردی؟

من تازه  تونستم ببینم ی ابلاغ زو،   کاری نکردم ، بلدنیستم رفتم سایت فقط دیدم قیمت رو ،    اره کارتخانه دیگه،   

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
چجوری صفرش کنم ، کجابرم پارتی بازی چحور

حقیقتا با رئیس اداره دارایی شهر صحبت می‌کنند 

اون براش صفر میکنه 

این این به بعد بگو به حسابم بریزین از کارتخوان استفاده نکن 

اگر دستگاه کارت خوان دارید. حتما هر سال در خرداد یا تیر ماه اظهارنامه مالیاتی پر کنید. تا جریمه نشو ...

من پرنکردم ،،کجا پرکنم

من پرنکردم ،،کجا پرکنم

در یک تاریخ خاص از سال همه میرن اظهارنامه مالیاتی پر می‌کنند. 

بازاری ها و املاک و مستغلات که مغازه دارند تیرماه می‌روند. 

مهندسین خرداد ماه می‌روند. 

واقعا ناحق مادرم یه چارقد رو از ایتالیا یا ترکیه میخره یا چاپ میکنه حداقل ۵ ۶ تومن براش تموم میشه بع ...

من مدارکم کامل بود . میگفت تشخیص من اینه درآمدت بیشتره تو پنهان کردی 

کلا این دوسالگی که گذشت فاجعه بود قبلش ما مشکلی با اداره مالیات نداشتیم . امیدوارم درست بشه