2777
2789

فقط کافیه یکم بیشتر از همیشه شوهرم خرید کنه واسه خونه 

یا من ی لباس بیشتر و زودتر بخرم 

ی کاری بکنم ی جایی برم 

ی وسیله تزئینی بخرم خلاصه ی پولی خرج کنم 

یا می‌ره تو قیافه یا من نباشم غر ب جون شوهرم میزنه 

انقدر میگه و آسمون ریسمون میبافه ک شوهرم دیگه همچین کارایی نکنه 

هر وقتم غذای خوب یا چیزی پختم سهم پدر شوهر مادرشوهر و خواهر و برادر کوچیکشم میدم 

اما این زن دست بر نمی داره از تنگ نظریش 

شوهرممم از اوناست ک همه چی رو باید مادرش بدونه 

هر چقدر حرف زدیم دعوا کردیم ب این و اون گفتم نصیحتش کنن فایده نداشته 

بخدا من دیگه بریدم از دست این مادر و پسر 

یا رب منو ببخش ....غیر از تو به هر سو دویدم غربت بود 

مادرشوهر منم... با نامزدم میخواستیم بریم خرید... میگفت همیشه واسه این (یعنی من) خرید ی کنی... بعد م اخم کرد😐💔😂🤷🏻‍♀️

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچ حرفی به شوهرت نزن ‌و علنا بهش بگو دهن لقی نمیشه بهت اعتماد کرد 

چیزی میخرید بخندوبگو بدو بدو واسه مامان تعریف کن جا نمونی . اخیییییی پسر کوچولو مونده تا مرد بشی بشه بهت اعتماد کرد 

خلاصه از در تحقیر رفتار زشتش وارد شو شاید جواب داد 

بذار بسوزه به خودت برس و شاد باش نذار هیچوقت روت تاثیر بذاره هییچوقت،اهمیت نده،حرصم نخور

من مهم نیست برام اصلا کاراش 

ب شوهرم غر میزنه 

نظر اونو برمیگردونه

شوهرت نباید ازدواج می کرد

مادرشوهر من به شدت فضوله اما چون شوهرم حریم ها رو مشخص می کنه و خیلی رک هست (البته در عین احترام)

برا همین جرأت نمی‌کنن از شوهرم فضولی کنن

اگه شوهرم نباشه بعضی سوالا رو از من می پرسن

منم خیلی جواب درست حسابی نمی‌دم 😂می‌خندم الکی

هیچ حرفی به شوهرت نزن ‌و علنا بهش بگو دهن لقی نمیشه بهت اعتماد کرد چیزی میخرید بخندوبگو بدو بدو واسه ...

اصلا ب خودشون نمیگرین ک راجب کوچکترین مسائل شخصی من میشینن حرف میزنند و برنامه ریزی میکنن 

اصلا ب خودشون نمیگرین ک راجب کوچکترین مسائل شخصی من میشینن حرف میزنند و برنامه ریزی میکنن

در مورد مسائل شخصیت هیچی به همسرت نگو. دیدی دارن برنامه ریزی میکنن شلوغش کن رک بگو مسائل من به شوهرمم ربطی نداره چه برسه به بقیه ‌  حتی لازم بود دعوا راه بنداز و وو دعوا قشنگگگگگگ بار مادرش کن 

در مورد مسائل شخصیت هیچی به همسرت نگو. دیدی دارن برنامه ریزی میکنن شلوغش کن رک بگو مسائل من به شوهرم ...

اووووو

چ وقت ها ک دعوا نکردیم 

و این اون و بزرگ‌ترهای فامیل نصیحت نکردن و اینا آدم نشدن