2777
2789
عنوان

درماتیت و ریزش مو

52 بازدید | 9 پست

سلام دوستان خواهش میکنم کمکم کنید من ۸ ساله درماتیت سر و صورت دارم خیلی اذیتم میکنه و تمام صورتم پوسته شده الان چند وقته موهای جلوی پیشونیمم داره میریزه خیلی ناراحتم و افسرده شدم و میخوام خودکشی کنم اگه کسی درمانی داره بهم بگه که موهام بهترشه و پوسته قطع شه بخدا حتی نمیتونم از خونه بیرون برم

من صورتم بود ، فقط یادمه نباید چیز چرب به صورتم میزدم بدتر میشد

از من به تو نصیحت همش رمان نخون چون احساساتو درگیر می کنه و دچار استرس و توهماتی می شی که شاید خودت متوجه نشی، حتی اگه شده پنج دقیقه در روز یه متن آموزشی بخون و یا فیلمشو ببین.😊🤓

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما الان خوب شدین؟

بله ، حدود ده سال هر چند وقت یکبار این جوری میشدم ، فهمیدم هر موقع استرس میگیرم و کرم و روغن خیلی چرب استفاده میکنم بدتر میشه ، البته درماتیت انواع مختلف داره ، سال اول رفتم دکتر دارو و کرم بهم داد خوب شدم گفت بعدا بیام آزمایش بدم برای علتش ، ولی نرفتم 

از من به تو نصیحت همش رمان نخون چون احساساتو درگیر می کنه و دچار استرس و توهماتی می شی که شاید خودت متوجه نشی، حتی اگه شده پنج دقیقه در روز یه متن آموزشی بخون و یا فیلمشو ببین.😊🤓
بله ، حدود ده سال هر چند وقت یکبار این جوری میشدم ، فهمیدم هر موقع استرس میگیرم و کرم و روغن خیلی چر ...

خداروشکر من چندساله درگیرم دیگه حتی روم نمیشه برم بیرون همیشه صورتم بود الان که موهام میریزه کارم شده گریه خیلی ناراحتم

خداروشکر من چندساله درگیرم دیگه حتی روم نمیشه برم بیرون همیشه صورتم بود الان که موهام میریزه کارم شد ...

الان تقریبا فقط روغن های گیاهی استفاده میکنم ، اکثر مواقع پوست صورتم خشک نگه میدارم ، شما هم قطعا خوب میشید ، فقط ببینید علت چیه ، شاید شامپو یا مواد غذایی ، اگه میتونید برید یه دکتر خوب ،  درست میشه 

شرایط ندارم همین افسرده ترم کرده

پس ببین وقتی چی استفاده میکنی بدتر میشی ، ممکنه از صابون و شامپو شیمیایی یا مثلا لباس و روسری و روبالشتی با چی میشوری 

هرچی میزنم همینه از دارو شیمیایی تا روغن نارگیل و زیتون

خب روغن زیتون و نارگیل چربه دیگه ، منم گفتم وقتی چربی بهش میخورد بدتر میشدم ، من برای بدنم از این صابون گلنار و این چیزا استفاده میکردم ، داغون میشد ، الان از این صابون سفید ها که عطاری ها دارن که بهش میگن برگردون یا مراغه‌ای استفاده میکنم ، خیلی بهتر شده ، من نمیتونم بگم چیکار کنی ، چون میترسم بهت نسازه و یا بدتر بشه ، ولی اگه جات بودم یه مدت هیچ روغن و کرمی نه برای موهام نه صورتم استفاده نمیکردم ، موهامو با این صابون یا شوینده های طبیعی دیگه میشستم یا میرفتم از عطاری میپرسیدم