2777
2789
عنوان

خوش بحال خواهرشوهرم

666 بازدید | 43 پست

داداشاش باید همیشه زنگ بزنن احوالشو بپرسن.به موقع دعوتش کنن.اکثر مواقع بهشون زنگ میزنه که برو پسرمو از باشگاه بیار .دخترمو از دانشگاه بیار .بیا منو ببر خونه بابا 😐😐😐اونوقت تک داداش من چهار ماهه ی زنگ به خواهر بزرگش نزده بگه زنده ای؟همش من زنگ میزنم بهش.البته بگم کارای خواهر شوهرم خیلی رو اعصابمه.همش توقع داره و خودش هیچ کاری نمیکنه.مثلا برادرا یادشون بره تولد بچه هاشو پارشون می‌کنه.به چشم دیدم شوهرم استرس داشته با خواهرش مواجهه بشه چون مثلا ی هفته بهش زنگ نزده

ششمین کاربری 😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم این خوشا به حال نداره چون بالاخره ی روزی تموم میشه

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

خدا شانس بده هیچ داداشی اینجوری نیس 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بنظرم چون مادرش پشتش هست اینطوریه 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

از هیچکس تو زندگی هیچ توقعی ندارم 

احترامم حفظ میشه همیشه

ایشونم خوشبحالی نداره 

عذر خواهی میکنم 

👈آویزون 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

دوتا هم من دارم 

اتفاقا میخواستم تاپیک بزنم ببینم ما نرمال نیستیم یا اونا نرمال نیستن

تازه دوتا خواهرشوهر من هرکاری شوهرم میخاد برام انجام بده اگر شوهرشون براشون انجام داده باشه قبلا ب داداششون اجازه میدن برا من انجام بده اگر نه ک کنسله