2777
2789
عنوان

خوش بحال خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 43 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم داداشم خیلی تا حالا بهم خوبی کرده خیلی

خدا همه داداشارو حفظ کنه چه خوب چه بد.من که شب و روز کارم دعا کردن واسه داداشمه.ولی بخدا مطمعنم اون شاید ماهی ی بار به من در حد بیست ثانیه فکر کنه

ششمین کاربری 😒

عزیزم بنظرم بیشتر تقصیر همسرته درسته اونا حد نگه نمیدارن ولی همسر شما میتونه حدشون رو بهشون یادآوری ...

مشکل دقیقاااا همینه همسرم!

حرفشون هم اینه که این دوتا خواهر از زمان مجردی همسرم بشددت بهش وابسته بودن الان نمیتونن وابستگیشونو کم کنن

یعنی باورت میشه یه کارهایی میکنن هرکسی ندونه فک میکنه زنش هستن...

مشکل اصلی هم همسرمه که تعادل نمیتونه رعایت کنه حد و حدود نداره

بله میترسن.ولی مرد گنده ی جایی میگه چرا باید بترسم؟مثلا خودم سه تا بچه دارم ناراحت میشه بشه.ولی اینا ...

ینی تو دوس داری داداشت اینجوری باشه؟! انقد ازت بترسه؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
مشکل دقیقاااا همینه همسرم!حرفشون هم اینه که این دوتا خواهر از زمان مجردی همسرم بشددت بهش وابسته بودن ...

کاش تو از اول که دیدی اینا رو بهش کم کم کوچولو کوچولو یاد میدادی مستقیم و غیرمستقیم 

شوهراشون مشکلی ندارن؟! تابحال منطقی با شوهرت صحبت نکردی؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نمیدونم چیکار کردن که برادراشون اینطوری شدن

چی بگم بخدا

ولی دوتا خواهرشوهر من تو ذهن همسرم جا انداختن که شوهرامون هوامونو ندارن و ما بغیر از تو هیچکسی رو نداریم

بخدا باورت میشه معده خواهرشوهرم درد گرفته بود دوتا خواهر باهم رفته بودن دکتر خب مطب دکتر شلوغ بوده اینا هم سه ساعتی معطل شده بودن تا نوبتشون بشه

زنگ زدن ب شوهرم چنااااان گریه میکردن که نفسشون بالا نمیومد 

شوهرم ترسید گفت چیشده گفتن سه ساعت تو مطب دکتر معطل شدیم کجاااایی بیا اگر تو بودی سخت به ما نمیگذشت

بخدا باور کن این یه نمونه‌اش هست

شوهرم تا مدتها عذاب وجدان داشت که اینا چقدر بدبختن من چرا همراهشون نبودم که اینجوری گریه نکنن!!!!

کاش تو از اول که دیدی اینا رو بهش کم کم کوچولو کوچولو یاد میدادی مستقیم و غیرمستقیم شوهراشون مشکلی ن ...

متاسفانه شوهرم قبول نمیکنه

من با ملایمت و مهربونی با جنگ و دعوا با دوستی با دشمنی همممه جوره حرف زدم تاثیری نداره منم بیخیال شدم

کامنت بعدیم و بخون برا اسی نوشتم یه نمونه از کارهای خواهرشوهرامه

شوهراشون هم باورت میشه اهمیت بهشون نمیدن 

اینا به شوهر من چسبیدن شوهراشون هم با خواهر برادراشون وقت میگذرونن

کی تموم میشه؟من الان 14سالع ازدواج کردم تموم نشده

پدر و مادرشوهرت زنده ان؟ 

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
واقعا تموم میشه؟

اره

ی روز میرسه مردا از سواری دادن خسته میشن

دیدم تو دور و بریام

بالاخره ول میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
اره

اونام رو این موضوع حساسن؟ 

ک پسراشون توجه کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40