2777
2789
عنوان

انگار ما بانک زدیم

572 بازدید | 70 پست

مامانم دیروز میگه میرم ذرت بخرم پنیر پیتزا بیار برا بچه ذرت مکزیکی درست کنم انگار سوپر مارکت هر چیشون تموم میشه میگه بیار چند بارم لپه خواسته لوبیا ... نمیگماا نمی‌برم بخدا ما خودمون مستاجریم شوهرم ۱۱ تومن حقوق میگیره ۸ میلیون اون حقوق میره برا قسط با به بچه کوچیک سه تومن پول میمونه تا آخر ماه برا خودمون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو نه

😏😂 ببخشید ولی مادرتون خیلی سوسکی داره هوس بچه رو میکنه وسیله تیغ زدن شما

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

چند سال خونه مامان بابات خوردی خوابیدی نمیگم‌کار مامانت درسته ولی بدون این ک هزار تومن بهشون بدی  برات  اماده کردن  اصلا درست نیست ادم پشت خانوادش بد بگا

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
چند سال خونه مامان بابات خوردی خوابیدی نمیگم‌کار مامانت درسته ولی بدون این ک هزار تومن بهشون بدی بر ...

وقتی کف دست مو ندارن از کجا بکنه😁

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
وقتی کف دست مو ندارن از کجا بکنه😁

گفتم موافق کار مامانش نیستم نگفتم ببره بده گفتم کارش اشتباه ک درمورد خانوادش تایپک‌میزنه

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم