2777
2789
عنوان

انگار ما بانک زدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 70 پست
من نبودم عزیزم بمده توهین نکردم اشتباه نگیر

دقیقا نگفتی به اون خانم؟؟؟ عجیبه چه نظراتت رو فراموش میکنی، من که اونو حتی ریپ نزدم فقط گزارشش کردم شما رو ریپ کردم که ببینی اون دقیقا گفتنت چقدر زشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادم گرفتن میگن فضای عمومیه هر نظری بدیم باید خفه شی!!! دیگ تاپیک نزده توهین بشنوه، شما خوشت نمیاد خ ...

مهم نی ایشالله سرشون بیاد تا بفهمن چی میگن میگم با سه تومن با یه بچه کوچیک تا آخر ما باید بگذرونیم

هروقت گفت بگو اینقدر پولش میشه ها اگه داری بگیرم منم ندارم اینم خرجی مثلا یه هفتمونه یا مثلا باید ف ...

البته با مهربونی و زبون خوش و شوخ طبعی بگو‌اگه دیدی ناراحت میشه یمدت خونشون نرو شاید متوجه بشه که کارش درست نیست البته اگه خونوادت از نظر مالی وضعشون ضعیفه  کمتر برو که اذیت نشن یا یجوری برو که مجبور نباشن شامو ناهار مفصل بذارن یا دیرتر برو و اگه تونستی  از طرف خودت یچیزی آماده کن مثلا کوکویی چه می‌دونم ذرت مکزیکی پیتزایی .... اینجوری اونا هم خوشحال میشن 

وظیفه پدر و مادر بوده تامین کنن بچشونو وظیفه ایشون نیست تامین کنه و اینکه مخصوصا اگه خانم ازخودش در ...

من خودم در آمد داشتم بخدااا کمک میکردم درسته من پولی که شوهرم بخاطر ما زحمت میکشه بیام خرج خانوادم کنم

اینا فقط میخان یه چیزی گفته باشن لال از سایت نرن

اگه اوکی بود نظرشو میدادو مزرفت واینمیستاد هی 

جواب بده. تاپزک دختران آسیب دیده از مادر خوبه یه عالمه بازدید و دردودل داشت. احترام جداست درودل جداست. ما که نمیبینیم اسی احترام گذاشت یا نه. به مادرشم فوش نداد والا . 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن