بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هروقت گفت بگو اینقدر پولش میشه ها اگه داری بگیرم منم ندارم اینم خرجی مثلا یه هفتمونه یا مثلا باید ف ...
البته با مهربونی و زبون خوش و شوخ طبعی بگواگه دیدی ناراحت میشه یمدت خونشون نرو شاید متوجه بشه که کارش درست نیست البته اگه خونوادت از نظر مالی وضعشون ضعیفه کمتر برو که اذیت نشن یا یجوری برو که مجبور نباشن شامو ناهار مفصل بذارن یا دیرتر برو و اگه تونستی از طرف خودت یچیزی آماده کن مثلا کوکویی چه میدونم ذرت مکزیکی پیتزایی .... اینجوری اونا هم خوشحال میشن
جواب بده. تاپزک دختران آسیب دیده از مادر خوبه یه عالمه بازدید و دردودل داشت. احترام جداست درودل جداست. ما که نمیبینیم اسی احترام گذاشت یا نه. به مادرشم فوش نداد والا .
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن