2777
2789

من دوازدهم تجربیم و کلی فکر کردم با کلی مشاور حرف زدم تصمیم بر این شد که امسال تمام تلاشمو واسه نهایی کنم که اون ۶۰ درصدو تا جای ممکن بگیرم و سال بعد فقط دهمو ترمیم کنم و کنکوری بخونم

دارم برنامه ریزی میکنم‌ که توی این ۴ ماه باقیمونده تا امتحانات نهایی چطور بخونم و چیکار کنم

و یازدهمم باید ترمیم کنم و حماقتی که کردم این بود که مثل آدم ننشستم واسه یازدهم و نهاییاش همون موقع بخونم و بجز دینی و عربی یازدهم که به ترتیب ۱۹/۲۵ و ۱۹/۵ شدم بقیه رو باید ترمیم بزنم

و میخواستم بپرسم بنظرتون همه دروس یازدهمو ترمیم کنم یا ن؟ و کدومارو اولویت قرار بدم؟

تجربه خودتون از امتحان نهاییا چیه؟ کی بنظرتون میتونه نهاییا رو خوب بده؟

فارسی یازدهم نهایی ۱۸ شدم اونم ترمیم بزنم یا ن؟

زبان مشکل اصلیمه نمیدونم چیکار کنم و چطور بخونم که نمرم بالا شه با اینکه کلی کتاب کمک درسیم براش دارم سیر تا پیاز ، فرمول ۲۰ ، خط سفید و...

کلا ممنون میشم راجب نهاییا و تجربه خودتون ازش راهنماییم کنید چون واقعا نگرانم❤️

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فارسی دیگه نزن خوبه نمرت

کلا راجب امتحانات نهایی و اینکه چیکار کنم نمرم خوب شه میشه راهنمایی کنی؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

ببین الان درس شیمی و زیست و فارسی و دینی یازدهم خیلی ضریب بالاس مثلاً اگه دینی شدی۱۸معادل ۱۳رباضی هست پس درست انتخاب کن برای ترمیم اون چند تا درس اولی که گفتم اینارو همه رو بیست کن بقیه رو اگه خیلی بد بود

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

یعنی اصلا واسه کنکور نمیخونی؟

واسه کنکور امسال خیلی نه نهایتا شاید یکم از دوازدهم تست بزنم

ولی هدفم سال بعده

میشه راهنمایی کنی که چیکار کنم نهاییا رو خوب بدم؟

ببین الان درس شیمی و زیست و فارسی و دینی یازدهم خیلی ضریب بالاس مثلاً اگه دینی شدی۱۸معادل ۱۳رباضی هس ...

ممنونم ازت عزیزم دینی ۱۹/۲۵ شدم بنظرت ترمیم لازمه؟🥲

میشه تجربت رو از نهاییا بگی؟ و پیشنهادت چیه که چیکار کنم نهاییا رو خوب بدم و عملکردم خوب باشه؟

میدونستید اگر کل نمره های امسالتون هم بیست بشه امکان داره سال دیگه تراز کمتری بده وباعث شه اون نتیج ...

اینو پرسیدم و گفتن چون رقابت برا نهاییا بیشتر شده اختلاف تراز امسال و سال بعد کمه

مطمئنی سال دیگه شرایط بدتر نمیشه؟

تراز نهایی که هرسال میده تقریبا فرقه باهم ، کاش در کنار نهایی برای کنکور هم بخونی نمیگم خیلی سخت ولی تو که داری دوازدهم میخونی یه چندتا تستم بزن در حد ۲۰ درصد کنکورم بزنی حله که اگر شرایط تغییر کرد تو ضررنکرده باشی 

برای فارسی هم اگه فکر میکنی میتونی بالاتر از ۱۸ بگیری بزن 

مطمئنی سال دیگه شرایط بدتر نمیشه؟تراز نهایی که هرسال میده تقریبا فرقه باهم ، کاش در کنار نهایی برای ...

حرفت درسته

ممنونم از راهنماییت

واقعا سردرگمم نمیدونم قراره چی بشه🥲خداکنه بتونم نهاییارو خوب بدم

اینو پرسیدم و گفتن چون رقابت برا نهاییا بیشتر شده اختلاف تراز امسال و سال بعد کمه

بله اختلاف تراز کمه ولی گاهی حتی یک صدم  کم و زیاد شدن معدل رتبه رو ۱۰۰ تا ۲۰۰ تا جا به جا میکنه 

در کنار نهایی ها تست هم‌بزن و کنکور بده شاید خدا خواست همین امسال قبول شدی کلا بیخیال کنکور نشو هنوز خیلی وقت هست 

واسه کنکور امسال خیلی نه نهایتا شاید یکم از دوازدهم تست بزنمولی هدفم سال بعدهمیشه راهنمایی کنی که چی ...

خلاصه بگم

متن کتاب و بجو‌

همین

آرزو دارم همه به آرزو هاشون برسن،منم برسم