2777
2789
عنوان

با این اوصاف عبا بخرم یا نه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 54 پست
آره درسته . شما عزیزم عبا که خریدین کوتاهش کردین؟ یا عبای هم اندازه ی قدتون پیدا شد؟

من قدم ۱۵۶_۱۵۷ هست 

عبایی که قدش ۱۳۰ هست اندازمه

خیلی آنلاین شاپا سفارش قد میگیرن 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره من خودم کفتان خیلی بیشتر بهم میاد تا عباالبته خب حجاب عبا از حجاب کفتان بیشتره

مرسی برم گوگل کنم 👌😁

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس📚

من قدم ۱۵۶_۱۵۷ هست عبایی که قدش ۱۳۰ هست اندازمهخیلی آنلاین شاپا سفارش قد میگیرن

ممنوونم

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس📚

اگه باحجاب میشی تو مهمونی بپوش خیلی هم بهت میادش 🦋

آره عزیزم دوست دارم حدالامکان حجاب کامل و راحتی داشته باشم 

عبا واسه شل حجابها خیلی خوبه اما برای چادری ها عقب گرد هستش!به هر قدی هم میادش من ۱۶۰ هستم میپوشیدم ...

اونی که حجاب دوست نداره عبا هم خوشش نمیاد

خود من استایلم با این چیزا به هم می ریزه

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

برام صلوات میفرستی 🥲

آره عزیزم♥️ ده تا به نیت حاجتت

آره عزیزم دوست دارم حدالامکان حجاب کامل و راحتی داشته باشم

من عبا گرفتم تابستون عبا میپوشم قشنگ با ی روسری بزرگ بپوش حجابت کامله

الانم میخوام برا خونه ی عبا خونگی پیدا کنم راحت باشم مهمون میاد

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
عبا با روسری که پوشش،بده اندام جلورو حجاب کامل جلوتر از واقعیت نزنید..

منظورمو درست متوجه نشدید.دوباره بخونید گلم!

یعنی اگه کسی از مرحله شل حجابی به عبا رسید خیلی خوبه ولی اگه کسی از چادری بودن به عبا رسید یعنی یه پله تنزل🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

اونی که حجاب دوست نداره عبا هم خوشش نمیادخود من استایلم با این چیزا به هم می ریزه

نگفتم شل حجابها بپوشن!

عزیزم گفتم اگه شل حجابی بخوادش که عبا بپوشه یه پله پیشرفته واسش🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

من عبا گرفتم تابستون عبا میپوشم قشنگ با ی روسری بزرگ بپوش حجابت کاملهالانم میخوام برا خونه ی عبا خون ...

به به چه عالی👌😍 به خوشی بپوشی همیشه ان شالله 

عبا واسه شل حجابها خیلی خوبه اما برای چادری ها عقب گرد هستش!به هر قدی هم میادش من ۱۶۰ هستم میپوشیدم ...

وا ببخشیدا ولی به نظر من عبا خیلی کامل تر از چادره

از طرفی عبا راحت تره، به اندازه چادر پوشش داره و خبری هم از اون گرمای زیر چادر نیست

خواهشا هر تفکری رو رواج ندین

🤍.
نگفتم شل حجابها بپوشن!عزیزم گفتم اگه شل حجابی بخوادش که عبا بپوشه یه پله پیشرفته واسش🦋

امضات🌺♥️🌷