2777
2789
عنوان

با این اوصاف عبا بخرم یا نه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 54 پست
منظورمو درست متوجه نشدید.دوباره بخونید گلم!یعنی اگه کسی از مرحله شل حجابی به عبا رسید خیلی خوبه ولی ...

اتفاقا متوجه شدم منتها بنظرم بین عبایی که روسری باحجاب باشه با چادر تفاوتی اصلا نیست البته بازم الله علم ...

کربلا دیدی خانمهای مسلمان باحجاب با عبا چقدرم پوشیده هستند عبا خوبیش اینه جلوشم باز نمیشه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
نگفتم شل حجابها بپوشن!عزیزم گفتم اگه شل حجابی بخوادش که عبا بپوشه یه پله پیشرفته واسش🦋

برای هرکس با توجه به عقیده اش متفاوته

من چادرمو برداشتم به نظرم پیشرفت کردم چون استایلم خیلی شیک شد

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا ببخشیدا ولی به نظر من عبا خیلی کامل تر از چادرهاز طرفی عبا راحت تره، به اندازه چادر پوشش داره و خ ...

عبا سینه رو نمایش میده.زیبایی روسری رو نمایش میده و بعضی وقتا میچسبه از پشت به طرف.چادر چون باز هستش و گشادتر از این نظرها بهتره و حجاب برتره گلم🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

امضات🌺♥️🌷

خودت عزیزم🦋❤️🌹❤️

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

قد منم ۱۵۸ خودم ک راضیم

ممنون به خوشی بپوشی همیشه♥️

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس📚

منظورمو درست متوجه نشدید.دوباره بخونید گلم!یعنی اگه کسی از مرحله شل حجابی به عبا رسید خیلی خوبه ولی ...

این نظر شماست

به نظر خیلیا عبا از یک سری چادرت مثل مثلا چادر ملی حجابش خیلی خیلی بیشتره 

اتفاقا متوجه شدم منتها بنظرم بین عبایی که روسری باحجاب باشه با چادر تفاوتی اصلا نیست البته بازم الله ...

من وقتی خواستم با حجاب بشم دیدم با عبا خیلی جلب توجه میکنم و حجم بدنم مشخص میشه اما با چادر دیدم خیلی کاملتر میشم و چندماهی هستش انتخابش کردم عزیزم🦋😊

عبا سینه رو نمایش میده.زیبایی روسری رو نمایش میده و بعضی وقتا میچسبه از پشت به طرف.چادر چون باز هستش ...

استاد ما میگه چادر بهتره اما عبا که روسری قواره دار بپوشی پوشش بده حجاب کامل فرق نداره با چادر با این شروط..

روسریم ساده میشه پوشید..

همون چادرم باید درست سر کرد من دیدم برا بعضزا بلوز زیرش میپوشن یسره جلوش بازه واقعا عبا بهتره مگر کسی ک زیر چادرشم خیلی رعایت میکنه

خودت عزیزم🦋❤️🌹❤️

😘🌷

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس📚

من وقتی خواستم با حجاب بشم دیدم با عبا خیلی جلب توجه میکنم و حجم بدنم مشخص میشه اما با چادر دیدم خیل ...

الحمدلله بسلامتی 

در کل میگم همینکه رعایت کنن خانمها خوبه چ چادر چ عبا

برای هرکس با توجه به عقیده اش متفاوتهمن چادرمو برداشتم به نظرم پیشرفت کردم چون استایلم خیلی شیک شد

خوب منم چون استایلم شیک بودش و دلم نمیخواست جلب توجه کنم پیشرفت رو توی این دیدم که جلب توجه نکنم و شیک نباشم و چادرو انتخاب کردم که البته خود چادر واقعا ادمو شیک و با جذبه میکنه🦋

استاد ما میگه چادر بهتره اما عبا که روسری قواره دار بپوشی پوشش بده حجاب کامل فرق نداره با چادر با ای ...

بله چادرو درست پوشیدن خیلی مهمه و اینکه همزمان به چشم و زبونمون هم حجاب بذاریم و هرکاری انجام ندیم با اون چادر که شانشو پایین بیاریم عزیزم