2777
2789
عنوان

کم کار شدن تارصوتی

57 بازدید | 14 پست

سلام تو روخدا اگه میدونین کمک کنین 

حدود یک ماهی میشه یکباره صدام گرفته ، نمیتونستم نوشیدنی مثل آب و چای بخورم ، به شدت سرفه میکردم و نمیتونستم قورت بدم ، رفتم متخصص گوش و حلق و بینی عکس از حنجره ام گرفتن و گفتن که تارصوتیت کم کار شده ، کسی مشکل منو داشته که حل شده باشه ؟ کارم شده گریه 🥲🥲🥲

انشاا ک خوب بشی..

منم صدام میگیره ولی درد و سرفه ندارم خداروشکر. .

سخته عکس از حنجره ؟؟؟ چقد شد هزینش ؟ بدون بیمه ظ؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاا ک خوب بشی..منم صدام میگیره ولی درد و سرفه ندارم خداروشکر. .سخته عکس از حنجره ؟؟؟ چقد شد هزینش ...

نه اصلا سخت نیست درد اینا هم نداره ، رفتم تهران بیمارستان امام خمینی ، هزینه ی زیادی نداشت فک کنم ۳۰۰ تومن شد با بیمه سلامت . حتما تو هم پیگیر باش 

علامت دیگه ای هم داری؟

از سه ماه پیش وقتی میخواستم غذا بخورم حس میکردم قورت دادن برام سخته ، باید فشار زیادی وارد میکردم تا بتونم لقمه رو قورت بدم ، فک میکردم سرماخوردم دکتر هم رفتم خوب شد ولی یه دفه یه روز صبح از خواب بیدار شدم دیدم صدا ندارم ، الان مشکل بلع و سرفه ندارم ولی صدام در نمیاد 🥲🥲

نه اصلا سخت نیست درد اینا هم نداره ، رفتم تهران بیمارستان امام خمینی ، هزینه ی زیادی نداشت فک کنم ۳۰ ...

ممنون .حتما باید بیمارستان رفت ؟ آزاد حتما گرونتر از ۳۰۰ درسته ؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
از سه ماه پیش وقتی میخواستم غذا بخورم حس میکردم قورت دادن برام سخته ، باید فشار زیادی وارد میکردم تا ...

برا من تو استرس و عصبانیت چند روز میگیره .شما چی؟؟؟

برا من تو استرس و عصبانیت چند روز میگیره .شما چی؟؟؟

من یه بار یه شب خیلی گریه کردم همون شب صدام گرفت ولی فرداش درست شده بود ، ولی این سری صدام خوابیده و مداومه ، ت  این مدت فقط یه بار صدام واضح برگشت دیگه به غیر اون صدام خیلی آروم و گرفته شده یعنی تو جمع باشیم دو نفر صحبت کنن صدای منو اصلا نمیشنون مگر تو سکوت صدام مشخص بشه

ممکنه ریشه عصبی داشته باشه. توی چندماه گذشته استرس و ناراحتی داشتی؟

چرا داشتم تو ۶ ماه گذشته خیلی تحت فشار و استرس و ناراحتی بودم، یعنی برمیگرده صدام ؟ انقدر غصه میخورم که حد نداره ، دست و دلم به کار نمیره 🤦🏻‍♀️

چرا داشتم تو ۶ ماه گذشته خیلی تحت فشار و استرس و ناراحتی بودم، یعنی برمیگرده صدام ؟ انقدر غصه میخورم ...

احتمال زیاد ریشه از مغز داره باید mri بدین متخصص مغز و اعصاب تایید کنه دارو میده خوب میشین.    

بله گرون تره،ازاد از یه جا سوال کردم ۸۰۰ تومن فقط هزینه عکس بود ، من با ویزیت و عکس تو بیمارستان ۳۰۰ ...

ممنون نامه داشتید قبلش ک بیمارستان پذیرش کرد ؟؟ 

مثلاً برا من صدام میگیره دو هفته بعد خوب میشم یعنی خطرناکه