2777
2789
جوری ضربان قلبم بالاس حس میکنم الان دارم سکته میکنم

مگه محرم نیستین خب؟😐

با خیلیاتون میگم #میخندم اما ب هیچ کدومتون اعتماد ندارم # 😜🤘🏻# چهره.قشنگ.زیاده.#.دنبال.ذات.قشنگ.باش.. # .  #اگ.بتونی.درکش.کنی.محاله.بتونی.ترکش.کنی.🤙🏻㊗️۷              میگمااا.      غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی نیس🫀💋         ایییی من دورت بگردم🥺❤💍  اهان راستی🫀🔥#متاهل#💍          🩸🔪=مزاحم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با شما نحرفیدم ک ...کسی ک دوس نداره جواب نمیده، یا تاپیک نمیزنه اینجا کسی همونمیشناسه همه ازهم سوال ...

شما جواب ندادی  ایشونم سوال جنسی نپرسید.که انقد بی حیا و بی ادبی.فقط یه پسر انقد لاس میزنه

We remember #PS752

مامانا معمولا درست می گن🤦🏻‍♀️من که دیگه ایمان آوردم

مامانا دوست و پارتنر بد رو خوب تشخیص میدن ولی نمیدونم چرا همیشه خواهر برادر هاشون مار تو آستین میشن براشون و متوجه نمیشن

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

مامانا دوست و پارتنر بد رو خوب تشخیص میدن ولی نمیدونم چرا همیشه خواهر برادر هاشون مار تو آستین میشن ...

اونا رو ما تشخیص می دیم😄

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

با شما نحرفیدم ک ...کسی ک دوس نداره جواب نمیده، یا تاپیک نمیزنه اینجا کسی همونمیشناسه همه ازهم سوال ...

حالا فک کن اصلا روش نمیشع لخت شه یا اصلا روش میشه لخت شه چه تاثیری تو زندگی تو داره که هی میپرسی ازش . هر چند تاپیک اسی از پایه چرته و فقط برا همچین باز خوردی از کاربرا ( پست خودت ) زده شده 

میترسم‌مامانم بفهمه

شوهرته دوست پسرت که نیست 😳😐

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁