2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الانم بزور منو برد بیرون ولی حس خوبی ندارم

جلوش چیزی نگو ک نفهمه ناراحت شدی ولی وزنت رو بیار پایین با کم کردن غذا، بخصوص ناهار،من خودم با حلقه زدن لاغر کردم هر روز نیم ساعت حلقه میزدم ک خیس عرق میشدم.البته من چاق نبودم میخاستم لاغرتر شم بخصوص کمرم،

دراز نشست ۳۰ روز رفتم هر روز صب با شکم خالی شکمم تخت شد.زن داداشم یکماه پیاده روی حالت تند میرفت۴۵ دقیقه اونم لاغرکرد.

خودتو ناراحت نکن عزیزم مردا از زن لاغر خوششون میاد،شوهرمنم بعد زایمان بمن گفت شکم کردی، منم جلوش خندیدم گفتم مثه خودت شدم و خودمو سرگرم کارای خونه کردم ولی در ساعاتی ک نبود آهنگ میذاشتم بچه کوچیکم رو تو روروئک میذاشتم و فقط حلقه میرفتم، ی ماهه لاغر شدم۴کیلو،

روحیه تو نباز با قدرت باش وگرنه راه ناراحت کردنت رو پیدامیکنه نقطه ضعفت رو نفهمه 

الانم بزور منو برد بیرون ولی حس خوبی ندارم

باز خوبه از حرفش پشیمون شده و خاسته از دلت دربیاره

چاقی حالا واقعا؟؟بر اساس وزنت؟؟؟

من خودم قدم ۱۶۵ هس وزنم۶۰

ظاهرا لاغر دیده میشم ولی بخاطر زایمانم ک دوبار بوده ی کوچولو شکم دارم، ولی بخاطر دیسک نمیتونم الان دراز نشست برم،قبلا با دراز نشست حلش میکنم قشنگ تخت میشد سر یکماه،صب ک از خواب بیدارمیشدم اول ۳۰تا ب بالا دراز نشست میرفتم بعد روزمو شرو میکردم