2777
2789

برون فکنی غیرارادی چیه؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دایی ام مرد 

بعد فامیلا سوره قرآن که ف به الاعه ربکما تکذبان گذاشته بودن توی مسیر رفتن به شهر به روستا مون این همه‌ش پلی میشد توی ذهنم بعدا گفتم اینو گفت درسته 

بعد حین جراحی فک رو توضیح دادم تایید کردن گفتا و حرفام رو

سر یه قضیه زن بابام میخواست بک.شه منو دیدم چی گفت به شوهرش پدر مادر حقیقی ام فوت کردن یه جا دیگه بودم ولی اینا رو دیدم

کلی از این اتفاقا می افته برام چرا

دایی ام مرد بعد فامیلا سوره قرآن که ف به الاعه ربکما تکذبان گذاشته بودن توی مسیر رفتن به شهر به روست ...

چقدر باحال

لذت ببر ازش 😍😍

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
دایی ام مرد بعد فامیلا سوره قرآن که ف به الاعه ربکما تکذبان گذاشته بودن توی مسیر رفتن به شهر به روست ...

خب شاید بهت الهام میشه. فکر کنم این و اون دوتا قضیه جدا باشن

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

اتفاقایی که افتاده رو چند تا شون گفتم حتی میدونم آینده ام چی میشه یا برای بقیه چه اتفاقایی می افته

من رو هم میتونی؟ برام جالبه اگه بهم بگی

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

یکی ازدوستام بودازآیت اله آملی پرسیدگفتن نمازاول وقت بخون

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
عجیبه برام واقعا چرا به نظرت اینجور میشم بچه بودم بعد خوردن آب بارون چند ساعت قبل از باران اومدن می‌ ...

خب اتصالات قویه خیلی هم عالیه..خداوند قابل دونستت