2777
2789
عنوان

به نامزدم پیام عاشقانه دادم حالم داره بهممم میخورهههه😵‍💫🥵

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 34 پست
اینا قدیمیه مردای الانم حوصله اینارو ندارن که بخدایه کلمه کوچیک یا جمله کوتاه تاثیرش بیشتر ایناس🤦🏻 ...

پس شانس من بدبخت چرا نامزد من هنوز تو دوره قدیم زندگی میکنه؟😂 عاشق این چرت و پرتاس همین الانم جواب این پیاممو داد نمیدونی چقدر ذوق کرده 🤣🤣🤣

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه نامزد من برعکسه عاشق این حرفای کلیشه ای و مسخرس باور میکنی این کانالو هم خودش برام فرستاد گفت یا ...

خب با خلاقیت خودتون یه چیزی بنویسین 😂😂😂

این خیلی سم بود😅

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اولا نی نی سایت چالش این چیزا بود همه واس شوهرهامون میفرستادیم خیلی باحال بود😅😅من که با کلی خجالت ...

😂😂🤦🏻‍♀️من حالم بهم میخوره بدم میاد ولی فقط چون اون دوست داره می‌فرستم براش😂

اصن پیشنهاد یه چالش میدم. همینو بفرستید برا همسراتون جوابشو همینجا بفرستید

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
😂😂🤦🏻‍♀️من حالم بهم میخوره بدم میاد ولی فقط چون اون دوست داره می‌فرستم براش😂

حداقل برو تو نت متن عاشقانه ها قشنگ تره کپی کن بفرست

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

چقدر قشنگ برمیدارم میفرستم همین لبخندش می ارزه. همینا برا دو طرف اینقد دلخوشی میاره. مردا هم دوست دا ...

اره خب دیگه منم فقط چون اون دوست داره براش می‌فرستم با اینکه خودم خیلی بدم میاد 

مثلا خیلی ساده حرف بزنم و از ته دل بگم خوشش نمیاد دوست داره این‌جوری قر و فر داشته باشه😂🤦🏻‍♀️

الانم جواب پیاممو داده انقده ذوق کرده میگه خستگی کار ازم در رفت 😂❤️

حداقل برو تو نت متن عاشقانه ها قشنگ تره کپی کن بفرست

هر چی بوده فرستادم دیگه خسته شدم😂

این دوست داره به پیاما این‌جوری قر و فر بدم وای خدا از زنا بدتره😂🤦🏻‍♀️

هر چی بوده فرستادم دیگه خسته شدم😂این دوست داره به پیاما این‌جوری قر و فر بدم وای خدا از زنا بدتره😂 ...

وای😅😅😅😅😅😅😅

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

اره خب دیگه منم فقط چون اون دوست داره براش می‌فرستم با اینکه خودم خیلی بدم میاد مثلا خیلی ساده حرف ب ...

باور نمیکنی مردا چقدر این عشوه ها رو دوست دارن. البته زیاد قربون صدقه بری خدمات دیگه هم باید بدی😅

حواست باشه خلاصه

منم فرستادم اینقد ذوق کرد که نگو😃

خدا به دادم برسه😅

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
چی گفتهههه😂

وااای عشقم مرسی خستگی کار ازم در رفت با این پیامت😍😍😍❤️❤️❤️همیشه اینجوری سرکار سورپرایزم کن با این پیامات 😍😍یه حرف مثبت هیجده هم آخرش زد 😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اه حالم بهم خورد 😂😂

باور نمیکنی مردا چقدر این عشوه ها رو دوست دارن. البته زیاد قربون صدقه بری خدمات دیگه هم باید بدی😅حو ...

😂😂🌹

نه الحمدلله من ازش خیلی دورم به خدمات رسانی نمی‌رسه😂🤲🏻

خب با خلاقیت خودتون یه چیزی بنویسین 😂😂😂این خیلی سم بود😅

من اصلا حالم بد میشه همینا رو کپی کنم بفرستم چه برسه به اینکه فکر کنم این چرت و پرتا رو بنویسم براش😂

دوتا جمله اولت کافی بود 

بقیه اش لازم نبود بنظرم 😂

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕