2777
2789
عنوان

نامزدیمون رو بهم زدیم موندم چجوری به خانوادم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 5829 بازدید | 259 پست
خوب تو رفت و آمدها خودشون متوجه میشن...........نگران نباش

چه رفت و امدی ؟

همین الان بدون ما خانواده هامون رفت و امد دارن 

چون ما جفتمون دانشجوییم و از محل زندگی پدر مادرمون دوریم

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر اینجوریه که پس تصمیمت درسته و اینکه برات. آرزو میکنم بهترین نتیجه بگیری ولی کاش قبل به هم زدن ب ...

فعلا منتظر واکنش اونم 

خانوادمم خیلی نرمال نیستن اول دفاع پایان نامم تموم شه بعد استرس خانوادم رو به جون میخرم 

اول باید به داداش بزرگم بگم 

کلی با اون بحث کنم 

بعد خواهرم بفهمه 

بعدداداش کوچیکم 

بعد اینکه چهار تایی کلی بحث کردیم 

داداشم بره به مامانم بگه جنگ و دعوا شروع شه اخر سر بابام بفهمه 

بعد دیگه باید هممون باهم تا چندین ماه بحث کنیم و من تا سالها و تا اخر عمرم حرف بفهمم

واقعا الات زمان بیان کردن نیست 😐😑

چند سالته عزیزم ؟اگه صیغه نامه داری میتونی مهریه رو بگیری باهم دوست بودین ؟

26 

اره اخوند امد تو خونه صیغه خوند 

دفتر هم رفتیم برا امضاء 

اره اول رفیق بودیم چن سال بعد ابراز علاقه کردیم بعد دوماه امد خواستگاری 

قبل نامزدی سنگها تو نکندی یا بهت قولایی داد و زده زیرش

اونقد همه چی تند تند پیش رفت هرچی بهش گفنم بزار ببینم اصن به درد هم میخوریم یا نه گفت نه ما راهمون دوره محرم شیم رفت و آمد بهتر میشه

اونقد همه چی تند تند پیش رفت هرچی بهش گفنم بزار ببینم اصن به درد هم میخوریم یا نه گفت نه ما راهمون د ...

اااا اشتباه از اون بوده پس راه دوره که دوره صحبت یه عمر زندگی 

حوصله نداشته زندگیش بسازه عجیبه 

ولی بهتر شد 

غصه بعداً رو نمی‌خوری خانوادت هم یادشون نیره  حواست باشه آشتی کردی اگر شرایطت قبول کرد حتما پشت قباله ازدواج امضا کنه و قبل عقد ببر محضر اسناد رسمی بصورت رسمی سندی امضا کنه بعد اون سند ببرید سر عقد عاقد بنویسه 

چون تو ایران اکثرا قاضی ها پشت قباله شرایط در صورت محضری سندی قبول دارن

چه رفت و امدی ؟همین الان بدون ما خانواده هامون رفت و امد دارن چون ما جفتمون دانشجوییم و از محل زندگی ...

آهان.........عیب نداره بالاخره ماه پشت ابر نمیمونه.........خیلی زوم نکن اعصابت راحت باشه

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
اااا اشتباه از اون بوده پس راه دوره که دوره صحبت یه عمر زندگی حوصله نداشته زندگیش بسازه عجیبه ولی به ...

اره چون خانواده من سنتی بودن راهمون هم دور بود گفت تو که دای فارغ‌التحصیل میشی 

میتونی راحت تر با محرمیت بیای چند روز چند روز محل تحصیل من بمونی

اینجوری دوست بمونیم یا بدون محرمیت شرایط برای تو ،تو خانوادت سخت میشه 

برا همین صیغه خوندیم

آهان.........عیب نداره بالاخره ماه پشت ابر نمیمونه.........خیلی زوم نکن اعصابت راحت باشه

نه خب بلاخره که می‌فهمن ولی الان شرایطش نیست حداقل تا عید

اره چون خانواده من سنتی بودن راهمون هم دور بود گفت تو که دای فارغ‌التحصیل میشی میتونی راحت تر با محر ...

محرم هم شدی اصلا نرو پیشش بمون این محرمیت ها برای آشنایی نه موندن خونه طرف و زندگی باهاش بگو تو بیا خانوادم نمی‌زارن 

از کجا معلوم بعد محرمیت عقد رسمی کرد شاید اون به هم زد 

منطورمو میفهمی که  فکر نکنم پسری بتونه جلو خودش بکیره

محرم هم شدی اصلا نرو پیشش بمون این محرمیت ها برای آشنایی نه موندن خونه طرف و زندگی باهاش بگو تو بیا ...

تا حالا بدون محرمیت چندین بار باهاش تنها بودم 

اصلا دستش هم بهم نخورده رفته اتاق جدا خوابیده 

خیلی رعایت میکنه تو این موارد 

میشینه تا صبح درس میخونه 

تا حالا بدون محرمیت فقط یکی دوبار دست همو گرفتیم برا عکس گرفت دست انداخته دور گردنم 

ارتباط نزدیکی باهم نداشتیم 

شرایطش جوری نیست که بتونه بیاد 

فاصله هم خیلی زیاده

محرم هم شدی اصلا نرو پیشش بمون این محرمیت ها برای آشنایی نه موندن خونه طرف و زندگی باهاش بگو تو بیا ...

هنوز بعد محرمیت تنها نشدیم حتی مجازی هم زیاد وارد بحث های اونجوری نشدیم 

اصلا بعد محرمیت حضوری همو ندیدیم