2777
2789
عنوان

چرا خدا به بعضیا نگاه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 50 پست
حالا خوبه گف شعار ندین تا جایی دست خودش ک ایندش کار و درس و موفقیت باشه بخاد ازدواج کنه از اونجایی ...

ازدواج خیلیا رو بدتر عقب میندازه تا جلو

فقط تو ایرانه برای اینده خانما مجبورن به مرد تکیه کنن

اگرنه بقیه جا ها به خاطر شرایط خوب خیلی راحت میتونن خودشون زندگی بسازن برارخودشون

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی راجبش میزنم صرفا هدفم کمک کردن و ایده دادنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه سریا میگن قیافه نداشته ولی شانس  داشته تا ببینی چفد خاری کشیده تو این جماعت زیبا پرستان تا به ی زندگی روالی رسیده. ولی هیچی چهره خوب و سلامتی نمیشه ک هیچکدوم دست خود ادم نیستش

ازدواج خیلیا رو بدتر عقب میندازه تا جلوفقط تو ایرانه برای اینده خانما مجبورن به مرد تکیه کنناگرنه بق ...

درسته  متاسفانه تبدیل شده ب  اجبار 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

من دوستام بترتیب از چهره های سطح پایین(البته عذر میخوام از این مدل حرف زدن)شروع کردن به ازدواج

ناراحت میشم واسه دختری که ناراحته...ولی واقعیت اینه که زیاد دیدم رابطه های موفق توشون

مهم اعتماد بنفسه

عادت های اتمی و اثر مرکب
این زیبایی ها یا زشتی ها به ژنتیک انسان ربط داره.خدا نمی‌خواد کسی مریض بشه یا زشت بشه خدا میخواد همه ...

یعنی اونی که زشته اونی که بیماره،، مگه خودش میخواس بدنیا بیاد و اینجوری زندگی کنه؟؟ 🙂

من زیبام و بیبی فیسم هستم جوری که ده سال کوچکتر از سنم هستم . اما به شدت بدشانس. چون همه امیدم شده خ ...

یاد اون دختری بیوفت که بخاطر قیافش حتی نمیتونه بیرون بره!!! اونوقت بگو بدبختم ، تو لااقل خودت خودتو میتونی نجات بدی ولی اون نه

این زیبایی ها یا زشتی ها به ژنتیک انسان ربط داره.خدا نمی‌خواد کسی مریض بشه یا زشت بشه خدا میخواد همه ...

خب همون ژن ادمها رو عمه من که نمیده خدا میده. پدر و مادر رو هم خدا میده. من پدری دارم که همش میگم کاش پرورشگاهی بودم و این بابام نبود