2777
2789
عنوان

چرا خدا به بعضیا نگاه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 50 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی اونی که زشته اونی که بیماره،، مگه خودش میخواس بدنیا بیاد و اینجوری زندگی کنه؟؟ 🙂

به دنیا اومدن وقتی نبوده چطور میخواسته ازش بپرسن آیا دوست داری بری به دنیا یا نه؟؟؟ خیر چنین نیست 

خدا به اینها عوض می‌دهد بابت صبوری شان اجر می‌دهد 

به خانواده‌اش همچنین.  

منتها خدا نمی‌خواسته اینها اینجور مریض به دنیا بیان 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

پس چرا من زشتایی دیدم که آینده عالی نصیبش ن شده

اون بدبخت پدرش در اومده تا بتونه یک صدم دستاورد یه خوشگل و داشته باشه و معمولی ترین مسائل برای زشت ها به چشم همه زیاده.مثلا اگه یه خوشگل شوهر خوب و پولداری نصیبش بشه خیلی عادیه و شما تعجب نمیکنی چون فکر می‌کنی لیاقتشو داشته ولی اگه یه زشت همچین شرایطی داشته باشه خیلی تعجب می‌کنید چون بیشتر از انتظارتون برای یه زشت بوده.همین که شما بیای بگی فلانی زشت بود ولی شانسشو ببین خودش خیلی تلخه ولی هیچوقت پشت سر یه خوشگل نمی‌گی هیچ هنری نداشت ولی شانس آورد 

یاد اون دختری بیوفت که بخاطر قیافش حتی نمیتونه بیرون بره!!! اونوقت بگو بدبختم ، تو لااقل خودت خودتو ...

کجا نجات بدم . یه شوهری دارم بددله و بچه ننهو خواهر ذلیل  و خیلی کتکم زده. چند ساله میخوام جداشم. ولی بابام افراطی و قلدره . از بچگی ازش می‌ترسیدم. نه تحمل دیدنش رو دارم نه می‌ذاره مستقل بشم. الان خونه شوهرم مثل یه برده زندگی میکنم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
خب همون ژن ادمها رو عمه من که نمیده خدا میده. پدر و مادر رو هم خدا میده. من پدری دارم که همش میگم کا ...

به اون معنا که شما میگی همین تایپ کردن های من و شما هم کار خداست. 

ولی ژنتیک بد خدا نداده.خدا پدر بد بهت نداده .خدا به بابات چی گفت؟ گفت دخترت اذیت کن یا دخترت رو محبت کن؟؟؟ 

ژنتیک هم همینه 

خدا گفت دنبال علم نباشید؟ یا برید دنبال علم تا درمان کنید مریضی هارو 

ضمن اینکه تغییرات ژنتیکی علل و عواملی دارد که باید از متخصصش پرسید بی دلیل که نیست. 

بازم هر جاش مبهم بود بگو تا بگم

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

به ما ربطی نداره؟؟؟ عزیزم حتما درک نمیکنی که این حرفو میزنی

الان به تو ربط داری چیکار میتونی بکنی لابد پول عمل جراحی زیبایی یا معلولیت اونو تو میخوای بدی؟

تو چیکار میتونی بکنی جز اینکه با دلسوزی تو حکمت خدا دخالت کنی بهش بگی من بهتر از تو میدونم؟

تا یکی از عزیزات دقیقا مثل چیزی باشه که براش دلسوزی کردی این سرگذشت تو هست 

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!